Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marhaba Palace, Port El Kantaoui

Tuniský hotel Marhaba Palace

Poloha

4-hvězdičkový hotel Marhaba Palace leží přímo u dlouhé písečné pláže, tuniský přístav Port El Kantaoui je vzdálen jen asi 200 metrů. V nejbližším okolí hotelu najdete řadu nákupních a zábavních možností. 36-jamkové golfové hřiště je vzdálené jen pár minut pěší chůze, letiště Enfidha je asi 40 km daleko.

Zařízení

Komfortní 7-patrový hotel nabízí k ubytování 333 pokojů, dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí za poplatek), 4 výtahy, maurská kavárna, American bar a Central bar, hlavní restaurace (nekuřácká), snídaňová místnost, snack bar, tuniská restaurace à-la-carte, internetový koutek (za poplatek, WiFi), boutique, bazar, kadeřnictví.

Ve venkovním areálu je umístěn velký sladkovodní plavecký bazén a samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci a podložky za poplatek.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty (při all inclusive) jsou připraveny sportovní aktivity jako plážový volejbal, boccia, tenis (2 kurty) a minigolf. V ceně ubytování (při all inclusive) je zahrnuto také wellness centrum s krytým bazénem.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program, show a diskotéky. Pro nejmenší hosty je připraven mini club a dětské hřiště.

Za poplatek je biliár, posilovna, plachtění, squash, stolní tenis a 3-jamkové cvičné golfové hřiště, vodní sporty na pláži, wellness centrum - hamám, sauna, jacuzzi, masáže a další procedury, kosmetika, kadeřnictví.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, kobercem, klimatizací / topením, mini barem, telefonem, satelitní televizí a balkónem. Za příplatek je možný výhled na moře.

V nabídce jsou také junior suity, které mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc posezení.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all Inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kontinentální pozdní snídaně od 10:00 do 12:00 hodin, občerstvení 15:30 - 17:00 hodin, gril na pláži 12:30 - 15:00 hodin (pouze v hlavní sezóně), místní alkoholické a nealkoholické nápoje 9:00 - 24:00 hodin.

1x za pobyt je možná večeře v restauraci à-la-carte (nutná rezervace předem). V letní sezóně se mohou obědy podávat od 12:30 do 14:30 hodin také formou bufetu v plážové restauraci s barem.

(údaje jsou z roku 2012)

Tuniský hotel Marhaba Palace s pláží
Tuniský hotel Marhaba Palace s bazénem
Tuniský hotel Marhaba Palace s vnitřním bazénem
Tuniský hotel Marhaba Palace - ubytování

Místo

Hotel Marhaba Palace, Port El Kantaoui 35° 53' 47.778" N, 10° 35' 37.0248" E
Location

Tunisko, Maroko na FB