Jste zde

Domů » Tunisko

Golfová hřiště v Tunisku, 1. část

Tunisko - část jednoho z golfových hřišť

Golfové hřiště The Residence Golf Course Tunis se nachází v letovisku Gammarth, jen pár minut od letiště ve městě Tunis. Jedná se o jedno z nejnovějších hříšť, které nabízí golf v prostředí krásné přírodní rezervace, která je plná stěhovavých ptákú a volně žijících zvířat.

Hřiště koncipoval Robert Trent Jones II. a nabízí 18 jamek, 6451 metrů, PAR 72, golfovou školu, driving ranger s 80 odpališti, 2 pitching greeny a 2 bunkry s písčitými překážkami. K dispozici je golfová prodejna, caddy servis a podávání nápojů během hry. Dále se nabízí klub s restaurací, bar, konferenční prostory, místnost s televizí a bazén. Na pozadí hřiště se tyčí silueta tuniské metropole a výhled z hřiště je přímo na Tuniský záliv. K hřišti patří přilehlý luxusní hotel Residence and Spa.

Golfové hřiště Yasmine Golf Course je umístěno v letovisku Hammamet. Mezinárodní letiště Tunis a Monastir jsou vzdálené 100 km. Hřiště okouzluje svou vytříbeností a atypickými stupni obtížnosti. Můžete si odtud vychutnat pohled na moře a na krajinu okolí letoviska Hammamet. Díky velkému množství odpališť zde mohou hrát hráči různých výkonnostních úrovní.

Hřiště nabízí 18 jamek, 6062 m, PAR 72, golfovou školu s 9 jamkami (PAR 30), velkou driving – range o ploše 80 ha. Golfový klub nabízí bar, restauraci, terasu s výhledem, prodejnu a službu caddy.

Palm Links Golf Course leží mezi městy Monastir a Sousse, od okolních hotelů a pláží je vzdálené jen pár minut. Hřiště je umístěno v přirozeném terénu dun a palem, tři jamky leží přímo u moře. Hráčům je zde k dispozici golfová akademie, která má širokou nabídku tréninkových hodin.

Hřiště nabízí 18 jamek, 6076 m, PAR 72, golfovou školu s 9 jamkami (1000 m, PAR 27), driving – range (70.000 m2), 360° driving – range, putting – greens, pitching – greens a to vše na celkové ploše 60 ha.
Golfový klub nabízí prodejnu, bar a restauraci, převlékací kabinky a jsou zde pořádány různé golfové workshopy. Nabízena je také služba caddy.

Golfové hřiště Flamengo Golf Course je umístěno nedaleko letoviska Monastir a hotelové zóny. Aby se hráči na tomto golfovém hřišti dostali k cílové jamce, musí hrát energicky a precizně. Hrací pole jsou protkána roklinkami a vinou se kolem pahorků a rybníčků. Hráči zde musí také počítat s větrem a vypořádat se s vodními překážkami, které jsou velice chytře umístěné.

Každá jamka připouští pět odpalů. Zahrát si tedy mohou hráči různých úrovní. Driving-range, která je umístěna na skále nad rybníčkem, umožňuje hráčům překrásný pohled na celé golfové hřiště.
Hřiště nabízí 18 jamek, 6140 m, PAR 72, golfovou školu s 9 jamkami, PAR 27, driving-range s 30 odpališti, pitching greeny a patovací greeny.
Golfový klub nabízí bar, restauraci, salonek s terasou, prodejnu, caddies, klubové karty, půjčovnu. Objednat si můžete tréninkové hodiny a zúčastnit se workshopů.

Golfové hřiště Flamengo Golf Course, Monastir
Geografie: 

Místo

Flamengo Golf Course 35° 44' 44.0268" N, 10° 48' 2.0016" E
Location

Tunisko, Maroko na FB