Jste zde

Domů » Tunisko

Tunisko a thalasso, 2. část

Thalasso - lázeňské služby

Lázeňské služby á-la-carte nabízí více než desítka moderních center thalasso na pobřeží Tuniska. Vysoce moderní vybavení všech center umožňuje nabízet bohatou škálu terapeutických služeb – např. vodoléčbu, elektroléčbu, bahenní zábaly atd. Tuniské lázeňské oázy vyzařují díky spojení orientálních parních lázní s moderními Thalasso procedurami a s tradiční kulturou speciální kouzlo.

Ve městě Zaghouan jsou například velice úspěšně léčeni lidé trpící revmatismem. Korbous se zase vyznačuje svými léčivými účinky při léčbě artritidy. Lázeňské centrum "Hammam-Bourguiba", které se nachází nedaleko města Tabarka, se specializuje na léčbu onemocnění dýchacích cest. Své zákazníky si našly také antistresové kúry pro manažery, speciální kúry pro mladé maminky, programy pro odvykání kouření nebo různé zkrášlovací procedury.

Pro uspokojení stále rostoucí poptávky po těchto službách se plánuje výstavba osmi nových lázeňských center. Do roku 2020 má vzniknout dokonce 30 dalších lázeňských oáz. Je samozřejmé, že kvalita tuniských lázeňských center thalasso odpovídá kritériím, které byly stanoveny na mezinárodním Thalasso kongresu. Těmi jsou především bezprostřední blízkost moře, procedury pomocí čerstvé mořské vody, minimálně jeden plavecký bazén s mořskou vodou a přítomnost profesionálního týmu včetně lékaře, masérů a trenérů.

Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB