Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Zita Beach Club, Zarzis

Tuniský hotel Zita Beach Club, Djerba

Hotel Zita Beach Club se nachází přímo na hotelové pláži, od letoviska Zarzis je vzdálen asi 4 km.
Toto rozlehlé hotelové zařízení disponuje 586 pokoji, které se nacházejí v jedné hlavní budově a pěti dalších dvoupatrových budovách. V hlavní budově najdete vstupní halu s recepcí a bezpečnostními schránkami, 2 výtahy, restauraci s nekuřáckou zónou, bar, lobby-bar, restauraci á-la-carte, internetový koutek a různé obchůdky.

Ve venkovních prostorách jsou dva bazény, bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou zde k dispozici zdarma. Na pláži je použití slunečníků zdarma, lehátka a podložky za poplatek.
Sportovní aktivity: tenis (umělé osvětlení za poplatek), plážový volejbal, stolní tenis, minigolf, boccia, billiár (za poplatek), střelba z luku, fitnesscentrum. Přes den i večer hotel pořádá animační programy. Pro děti ve věku 4 - 10 let je k dispozici miniclub, dětské hřiště a samostatný dětský bazén.
Hotel nabízí také služby lázeňského centra, které mohou navštívit osoby starší 15 let a nabízí za poplatek různé procedury: termální koupele, saunu, hamam, masáže, lymfatické drenáže, ayurvedské procedury, sprchy, kosmetiku, manikúru a pedikúru.

V hlavní budově je ubytování možné v pokojích, které nabízejí klimatizaci, telefon, satelitní televizi, koupelnu s vanou nebo se sprchou, samostatné WC a balkón nebo terasu. Dvoulůžkové pokoje ve vedlejších budovách jsou o něco prostornější.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy, večeře formou bufetu, od 15.00 do 18.00 hod je podávána káva, čaj a koláče. V době od 10.00 hod do 24.00 hod si můžete objednat místní alkoholické i nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový areál Zita Beach Club s bazénem, Djerba
Tuniský hotel Zita Beach Club - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Poprvé jsme tento hotel navštívili před 12 lety a nyní jsme byli velice příjemně překvapeni. Hotel se výrazně změnil k lepšímu. Svou dovolenou zde opět někdy rádi strávíme. Nabídka jídla je nyní výrazně lepší. Jen jsme nebyli spokojeni s platbou za použití lehátek na pláži – lehátka u bazénu byla zdarma.

Tunisko, Maroko na FB