Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Zephir, Zarzis

Tuniský hotel Zepfir u moře

Čtyřhvězdičkový hotel Zephir leží přímo na krásné písčité pláži, v centru turistické zóny. Centrum města Zarzis je od hotelu vzdáleno asi 2 km. Obchody a možnosti zábavy najdete v blízkém okolí.

Toto komfortní hotelové zařízení sestává z jedné hlavní budovy a několika vedlejších budov. Najdete zde vstupní halu s recepcí a bezpečnostními schránkami, bar s výhledem na moře, obchůdky, kadeřnictví, internetový koutek (za poplatek), hlavní restauraci pro nekuřáky, maurskou kavárnu (za poplatek) a restauraci á-la-carte s výhledem na moře a do zahrady.
V krásně upravené zahradě najdete 2 bazény (1 sladkovodní, 1 termální), samostatný dětský bazén, sluneční terasu se slunečníky a lehátky a bar. Použití lehátek a slunečníků je u bazénu a na pláži v ceně pobytu. Na pláži najdete také bar.

Pro sportovní vyžití nabízí hotel tenisové hřiště (umělé osvětlení za poplatek), billiárd. V blízkosti hotelu je místními provozovateli nabízena jízda na koni nebo zapůjčení kol, na pláži pak různé vodní sporty.
V ceně pobytu je vám k dispozici tenisový kurt, stolní tenis, minigolf, lukostřelba, šipky, boccia, surfování nebo kajak a také hotelový termální bazén v době od 10.00 do 14.00 hod a odpoledne od 15.30 do 19.00 hod. Za poplatek je možné navštívit lázeňské prostory se saunou a lázní hamam, nebo si objednat různé masáže a procedury.
Po celý den i večer v hotelu probíhají animační programy se sportem, hrami a hudbou. Pro malé hosty je k dispozici hotelový miniclub (pro děti od 4 do 12 let) a hřiště.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené klimatizací (15.6. - 15.9.), satelitní televizí, miniledničkou, vysoušečem vlasů, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, balkónem nebo terasou.

Stravování: All Inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bohatého bufetu. Pozdní snídaně je podávána až do 11 hod v hotelovém baru, od 15.00 do 18.00 hod je podáváno občerstvení. Místní alkoholické i nealko nápoje jsou podávány k jídlu a na baru v době od 9.00 do 01.00 hod. Jednou za pobyt si můžete objednat po předchozí rezervaci večeři v restauraci á-la-carte. K obědu je také připravováno v době od 12.30 do 15.00 barbecue. Jednou týdně hotel pořádá tuniský folklórní večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotelový areál Zephir
Tuniský hotel Zephir - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsme byli spokojeni. Hotel nabízí bohatou a pestrou stravu. Nachází se na klidném místě – v únoru málo živém, i proto jsme si báječně odpočinuli.

Tunisko, Maroko na FB