Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Yadis El Morjane, Tabarka

Tuniský hotel Yadis El Morjane s bazénem, Tabarka

Hotelové zařízení Yadis Morjane se nachází v části Tuniska zvané Tabarka a leží přímo na písčité pláži. Centrum města je od hotelu vzdáleno asi jeden kilometr, historická část Tabarky, která se nachází od hotelu ve vzdálenosti 5 km, je určitě zajímavým výletním cílem. Různé obchůdky, restaurace a bary najdete asi 500 metrů od hotelu. Letiště Tunis-Carthage je od hotelu vzdáleno asi 180 km.

Yadis El Morjane se skládá ze dvou 2-patrových budov, kde se nachází 160 pokojů. Ve vstupní hale je recepce a bar, hosté si zde můžou pronajmout sejf, hotel je klimatizován. K dispozici je konferenční a společenská místnost, bufetová restaurace a bar u bazénu. Dále se zde nachází jeviště pro různá představení. Využití počítače s připojením k internetu je za poplatek, místní síť je k dispozici zdarma. U hotelu je parkoviště, pro ubytované v ceně pobytu.

Pro odpočinek a uvolnění můžete za poplatek využít wellness služeb – nabízena je koupel hammam a různé masáže. Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se samostatným dětským bazénem. Použití slunečníků a lehátek u bazénu, na terase i na pláži je v ceně pobytu. Pro milovníky sportu je zde volně k dispozici stůl na stolní tenis, minigolf, hřiště na plážový volejbal, tenisový kurt a víceúčelové hřiště. Použití herny a jízda na koni jsou za poplatek. 2 km daleko leží 18-jamkové golfové hřiště.
Pro rodiny s dětmi se zde nachází dětský miniklub s péčí o děti ve věku od 5 do 11 let. Podle sezóny je pro děti ve dne, ale také večer pořádáno promítání.
K zábavě v hotelu přispívá přes den animační program, večer pak živá hudba a různá představení.

Pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, minibar, televizi, telefon, klimatizaci i topení (v závislosti na počasí), terasu nebo balkón. Za poplatek si můžete rezervovat ubytování s výhledem na moře.

Jako způsob stravování je nabízena polopenze nebo pouze snídaně. Jídlo je servírováno formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Yadis El Morjane s pláží v Tabarce
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB