Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Vincci Helios Beach, Midoun

Tuniský hotel Vincci Helios Beach u moře, Midoun

Hotel Vincci Helios Beach je umístěn na překrásné dlouhé písčité pláži. Hlavní město ostrova Djerba - Houmt Souk, je vzdáleno asi 25 km, letiště 32 km.

Hotel disponuje 325 pokoji. Najdete v něm také vstupní halu s recepcí, internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace (hlavní restaurace a restaurace á-la-carte "Méditerranéen"), 2 bary, maurskou kavárnu, obchod se suvenýry, boutique, kadeřnictví, diskotékua a vyhřívaný vnitřní bazén (v hlavní sezóně).
Ve venkovních prostorách najdete dva sladkovodní plavecké bazény se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně pobytu.
O děti ve věku od 4 do 12 let je profesionálně postaráno v dětském klubu (kreslení, výtvarná a kreativní činnost). Součástí sladkovodního bazénu je také dětský bazének.

Ke svým sportovním aktivitám můžete využít pět tenisových kurtů (umělé osvětlení za poplatek). Dále je nabízen aerobic, hřiště na volejbal, stolní tenis, fotbal, Boccia, vodní gymnastika, lukostřelba. Od června do září také nemotorové vodní sporty jako windsurfing, jachting, kánoe. Za poplatek jsou nabízeny masáže, turecká koupel, sauna a fitnesscentrum. Golfové hřiště se nachází asi 3 km daleko. Hotel denně pořádá zábavné a taneční večery, večerní zábavu v divadle.

Ubytování je v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích s koupelnou a WC, fénem, telefonem, sejfem, satelitní televizí, malou ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou. Vybrat si můžete také pokoj s výhledem na moře.
Rodinné pokoje pro max. 4 osoby (z toho max. 3 dospělé) jsou vybavené stejně, ale o něco větší.

Stravování: All Inclusive - snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. Svačinky od 12.00 – 13.00 hodin a od 16.00 do 17.00 hod. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje si můžete objednat od 9.00 do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Vincci Helios Beach - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB