Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Vincci Alkantara Thalassa, Djerba

Tuniský hotel Vincci Alkantara Thalassa

Hotel Vincci Alkantara Thalassa leží na částečně kamenité pláži. Hlavní město ostrova Houmt Souk je vzdáleno cca 20 km, místo Midoun se nachází ve vzdálenosti 6 km a Djerba Golf Club ve vzdálenosti 12 km.

Hotel disponuje 310 pokoji, dále zde najdete přijímací halu a recepci, výtah, restauraci, restauraci á-la-carte, bar, lobbybar, vnitřním bazén (v hlavní sezóně), kadeřnictví a obchůdky.
Velké venkovní prostranství nabízí sladkovodní bazén se samostatným dětským bazénkem, bar a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně pobytu.

Pro sportovní vyžítí jsou k dispozici 3 tenisové kurty, hřiště na volejbal a fotbal, stůl na stolní tenis, boccia a aerobic ) vše v ceně. Pořádány jsou zábavné večery.
K hotelu patří terapeutické centrum Thalasso (za poplatek) s bazénem s mořskou vodou, který nabízí velký výběr lázeňských kúr. Ve volném čase můžete navštívit fitnesscentrum nebo si zahrát billiard.

Pokoje jsou vkusně zařízené, mají koupelnu, oddělené WC, fén, telefon s přímou volbou, sejf, satelitní televizi, minibar (za poplatek), klimatizaci (v hl. sezóně) a balkón.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy i večeře jsou servírovány formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední snacky. Místní alkoholické i nealko nápoje si můžete objednat od 10.00 do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Vincci Alkantara Thalassa se vstupem
Tuniský hotel Vincci Alkantara Thalassa - možnost ubytování
Hotel Vincci Alkantara Thalassa s vnitřním bazénem
Tuniský hotel Vincci Alkantara Thalassa s bazénem
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme s pobytem velice spokojeni. Dovolená byla klidná a odpočinková. Terapeutické wellness centrum bylo výborné. Personál se choval přátelsky a kompetentně. Byla to velice pěkná dovolená na krásném a klidném místě.

Tunisko, Maroko na FB