Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Vime Lido, Nabeul

Tuniský hotel Vime Lido, Nabeul

Hotelový komplex Vime Lido se nachází uprostřed udržované zahrady, v bezprostřední blízkosti moře. Centrum města Nabeul je odsud vzdáleno asi 2 km, letiště Tunis asi 65 km od hotelu.

Čtyřhvězdičkový hotel disponuje 166 pokoji, které se nacházejí na 5 poschodích. Hotelové zařízení nabízí vstupní halu s recepcí, bufetovou restauraci, restauraci á la carte a bary. K dalšímu vybavení hotelu patří kavárny, snackbar, minimarket, obchod se suvenýry, kadeřnictví, lékařská pomoc, vnitřní bazén, hřiště, místnost s televizí a diskotéka.

V udržovaných venkovních prostorách je velký bazén, který je vhodný k odpočinku i k plavání. Pro sportovní vyžití je zde k dispozici minigolf, šipky, aerobik, boccia, lukostřelba, hřiště na volejbal, basketbal a fotbal. V hlavní sezóně je o děti postaráno v dětském klubu. Během dne i večera probíhají animační programy.

Dvoulůžkové pokoje disponují koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní televizí,miniledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou.
Dále zde můžete být ubytováni v bungalovech, které se skládají z ložnice, sedacího koutu s rozkládací pohovkou, vybaveným kuchyňským koutem s lednicí, sprchou s WC, sejfem, klimatizací a terasou.

Stravování je formou all inclusive. Snídaně, občerstvení po celý den, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. Objednat si můžete místní alkoholické i nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén - hotel Vime Lido, Nabeul
Hotel Vime Lido, Nabeul - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Nebyla to dovolená plná superlativů, ale měla zajímavé a výrazné momenty (např. bungalovy umístěné uprostřed rozsáhlé a krásné zahrady, která navazuje na hotelovou pláž). Bungalovy jsou vybavené dostatečně, jsou příjemné, prostorné a čisté (nově natřené, i když už ne úplně nové). Poloha hotelového komplexu je i přes umístění na kraji města Nabeul dobrá. Kdo nechodí rád pěšky, může použít taxislužbu (2-3 dináry). Pro rodiny s dětmi můžeme pobyt zde velmi doporučit!

Tunisko, Maroko na FB