Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Tikida Golf Palace, Agadir

Marocký hotel Tikida Golf Palace s golfovým hřištěm

Hotel Tikida Golf Palace je opravdovým prázdninovým rájem. Architekti se při stavbě tohoto hotelu nechali inspirovat maurským stylem. Pozoruhodné jsou krásné malby, které zdobí celé luxusní zařízení. Hotelové zařízení mají v oblibě především zájemci o golf, neboť leží přímo u 36-ti jamkového golfového hřiště "Golf du Soleil". Do centra města Agadir a na pláž hotelu Riu Tikida Beach je k dispozici zdarma hotelová doprava (asi 7 km). Mezinárodní letiště ve městě Agadir je vzdálené asi 20 km.

K hotelovému zařízení patří restaurace á-la-carte, která nabízí pokrmy marocké a mezinárodní kuchyně, dále je zde bar a plavecký bazén. Za poplatek můžete navštívit wellness zařízení "Tikid Spa", které se rozkládá na ploše o rozloze 400 qm a nabízí lázeň hammam, vyhřívaný bazén, saunu a různé lázeňské procedury a masáže.

Hotel nabízí ubytování v bohatě zařízených pokojích (50 m2) a v apartmánech Junior (60 m2), které jsou vybaveny koupelnou, samostatným WC, vysoušečem vlasů, županem, šatnou, telefonem, satelitní televizí, DVD přehrávačem, připojením k internetu (za poplatek), minibarem, sejfem, klimatizací a balkónem nebo terasou. Apartmány Senior (120 m2) nabízejí oddělený obývací pokoj, jinak jsou stejně vybavené.
Apartmány Royal mají rozlohu 180 m2.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB