Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort, Agadir

Marocký hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort dělí od kilometry dlouhé písčité pláže pouze promenáda. Do turistického centra města Agadir s obchody, bary a restauracemi se dostanete po asi 20 minutách chůze nebo 5 minutách jízdy taxikem.

Hotel nabízí velmi elegantní prostředí, byl postaven ve stylu africké pevnosti "kasba". 3-patrové zařízení disponuje hlavní budovou a vedlejšími budovami, které nabízejí celkem 273 pokojů. Najdete zde vstupní halu s recepcí, tři výtahy, připojení k internetu (za poplatek), hlavní restauraci, tři restaurace á-la-carte, pianobar (denně živá hudba), kuřácký salonek s TV, obchůdky a diskotéku.

Ve venkovních prostorách je k dispozici velký plavecký bazén, sluneční terasa a bar. V ceně pobytu jsou u bazénu k dispozici houpací sítě, stejně jako lehátka, podložky, osušky a slunečníky, a to i na pláži.
Zdarma jsou k dispozici 2 tenisové kurty (tenisové rakety a míčky k zapůjčení za poplatek), stolní tenis a fitnesscentrum. Za poplatek jsou služby 600 m2 velkého wellness centra.

Hotel nabízí ubytování ve vkusně zařízených pokojích s koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní TV, minibarem (za poplatek) a klimatizací popř. topením. Pokoje mají balkón nebo terasu s výhledem do zahrady, na moře nebo na bazén.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, večeře je možná také v restauraci à-la-carte (za příplatek).

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Sofitel Agadir Royal - ubytování
Marocký hotel Sofitel Agadir Royal - vstupní hala
Marocký hotel Sofitel Agadir Royal s bazénem
Geografie: 

Komentáře

Tento hotel bych ihned navštívila znovu, byl to nejhezčí hotel, který jsem kdy navštívila. Prostředí, personál, pláž … dovolená zde předčila všechna moje očekávání!!! Nabídku sportovních aktivit jsem nevyužívala. U bazénu i na pláži byl bohužel nedostatečný počet slunečníků.

Tunisko, Maroko na FB