Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Sentido Tabarka Beach Resort, Tabarka

Část tuniského hotelu Sentido Tabarka Beach Resort - bazén

Rozsáhlý hotelový komplex Sentido Tabarka Beach Resort leží i se sousedícím golfovým hřištěm v části Tuniska zvané Tabarka. Nachází se přímo na písčité pláži a nabízí nádherný výhled na moře. Centrum města je vzdálené asi 12 km.

V hlavní budově a v dalších malých vilkách se nachází přes 220 dvoulůžkových pokojů a několik restaurací á-la-carte, 2 bary a různé obchůdky. Ve venkovních prostorách dále najdete 2 venkovní bazény, sluneční terasu, bar u bazénu i na pláži a dětské hřiště. Použití lehátek a osušek u bazénů i na pláži je v ceně pobytu.

Volný čas zde můžete trávit hraním plážového volejbalu, stolního tenisu, využitím fitnesscentra nebo hrou boccia – to vše je v ceně. Při pobytu s all inclusive je v ceně pobytu také jedna koupel hammam, jedna masáž a použití tenisového kurtu. Za poplatek si můžete zahrát billiard, golf, tenis nebo zajezdit na koni.
Relaxovat můžete ve vnitřním bazénu, který je zdarma. Za poplatek pak můžete navštívit parní lázeň, saunu, terapeutické centrum Thalasso, vířivku nebo si objednat masáž.

Ubytování je možné v dvoulůžkových pokojích, které jsou vybavené minibarem, klimatizací, sejfem, satelitní televizí, telefonem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem a balkónem nebo terasou.
Apartmány jsou prostornější, mají navíc sedací kout a výhled na moře. K zapůjčení jsou také župany.

(údaje jsou z roku 2010)
Jako forma stravování je nabízena polopenze, plná penze nebo all inclusive. Veškerá jídla jsou podávána formou bufetu. Při all inclusive můžete využít i podávání pozdější snídaně, alkoholické a nealkoholické nápoje jsou podávány od 10.00 do 24.00 hod, studené a teplé občerstvení, zmrzlina a koláče jsou podávány od 15.00 do 18.30 hod a od 22.00 do 24.00 hod. Jednou za týden máte v ceně pobytu večeři v restauraci á-la-carte.

Hotel Sentido Tabarka Beach Resort - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB