Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Ryad Mogador Menara, Marrákeš

Marocký hotel Ryad Mogador Menara

Hotel Ryad Mogador Menara leží uprostřed města Marrákeš, před kongresovým centrem Palais des Congrès. Medina a světoznámé "komediantské" náměstí Djemaa El Fna se nachází asi 25 minut pěšky od hotelu. Letiště Menara je hotelu vzdálené asi 4 km.

Hotel nabízí ubytování v příjemném a luxusním prostředí s 244 pokoji a 9 apartmány. Pro pořádání společenských akcí, seminářů a konferencí má hotel k dispozici kongresovou místnost až pro 250 osob a 4 další jednací sály. Veškeré kongresové prostory jsou vybaveny audio- a videotechnikou. Kromě toho se v hotelu nachází směnárna, kavárna a restaurace. K dispozici jsou také parkovací místa.

V hotelu se nachází fitness (v ceně) a za poplatek krásné wellness centrum,které nabízí různé procedury, vyhřívaný vnitřní bazén, saunu a kosmetické studio.
Venkovní bazén je vhodný pro osvěžení během horkých slunečných dnů. Dále se zde nachází dětský bazén a bar. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Pokoje jsou vybavené koupelnou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní televizí, ledničkou, individuálně nastavitelnou klimatizací nebo topením, sejfem (za poplatek) a balkónem nebo terasou.

Stravování: Snídaně formou bufetu je v ceně ubytování. Hotelové restaurace nabízejí velký výběr jídel po celý den, restaurace "Bahia" pro své francouzské speciality, "Dhama" nabízí to nejlepší z tradiční marocké kuchyně, dále je zde rychlé občerstvení "Planetfood", kavárna "Majorelle" s klidným prostředím.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Ryad Mogador Menara - ubytování
Marocký hotel Ryad Mogador Menara - jídelna
Marocký hotel Ryad Mogador Menara - vnitřní bazén
Marocký hotel Ryad Mogador Menara s bazénem
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB