Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Ryad Mogador Agdal, Marrákeš

Marocký hotel Ryad Mogador Agdal

Hotel Ryad Mogador Agdal leží uprostřed nové prázdninové oblasti a nabízí krásný pohled na pohoří Atlas, na zdi antického královského paláce a na zahrady Agdal. Pláž je vzdálená asi 150 metrů, přes rušnou pobřežní promanádu. Zábavní a nákupní možnosti jsou asi 1,5 km daleko od hotelu. K mešitě Koutoubia je to asi 5 minut pěší chůzí a k historickému starému městu Marrákeše s mnoha památkami asi 2 km.

Tento lázeňský hotel byl postaven v tradičním marockém stylu. Je vhodný jak pro strávení dovolené, tak i pro ubytování na obchodních cestách. Hotel je klimatizovaný a nabízí ubytování v celkem 750 velice prostorných pokojích. K vybavení hotelu patří vstupní hala s 24-hod. recepcí, směnárna, hotelový sejf, kavárna, kadeřnictví a televizní salonek. Dále je zde restaurace, konferenční centrum a mnoho obchůdků. K dispozici je také pokojová služba a hotelová prádelna. U hotelu se nachází parkoviště.

Venku najdete bazén s barem, lehátky a slunečníky. Za poplatek je k dispozici posilovna, stolní tenis, zapůjčení kol, jízda na koni a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů. Na nejbližší golfové hřiště – Golf Amelkis – se autem dostanete za 10 minut.
Pro děti je k dispozici miniclub (3 - 7 let), hrací koutek a oddělený dětský bazén.

K vybavení hotelu patří wellness centrum (za poplatek), kde se nachází bazén, sauna, lázeň Hamam s tradičními procedurami, terapeutické centrum, kadeřník a kosmetické studio. Objednat si můžete různé masáže a tradiční marocké procedury.

Pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní televizí a minibarem (za poplatek). K dalšímu vybavení patří čajovar a kávovar, postel "Kingsize" nebo dvoulůžková postel, centrálně ovládaná klimatizace a sejf (za poplatek). Všechny pokoje mají balkón nebo terasu.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - všechna jídla formou bufetu. Stravovat se můžete také v hotelových restauracích, které nabízejí zajímavá a pestrá jídla – chutnou směs orientálních a evropských vůní.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Ryad Mogador Agdal - možnost ubytování
Marocký hotel Ryad Mogador Agdal se vstupní halou
Marocký hotel Ryad Mogador Agdal s jídelnou
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB