Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Royal Atlas, Agadir

Marocký hotel Royal Atlas

Hotel Royal Atlas je položen přímo na písčité pláži, v hotelové zóně města Agadir. Do centra se dostanete po pár minutách chůze. Nacházejí se zde různé restaurace, bary a nákupní možnosti.

Nově postavené hotelové zařízení nabízí pětipatrovou budovu, k dispozici je vstupní hala s recepcí, odpočinkové místnosti s pohodlným sezením a místnosti pro zábavu, video a TV. V hlavní restauraci á-la-carte si můžete objednat marocké a italské speciality, dále je zde pianobar, diskotéka, internet café, kadeřnictví, různé obchůdky a vnitřní bazén, který můžete použít za poplatek.

Ve venkovních prostorách najdete různé bazény, které jsou částečně vyhřívány. U bazénů je k dispozici bar. Slunečníky, lehátka a osušky jsou na pláži i u bazénů v ceně pobytu. Děti zde mohou využít samostatný dětský bazének, dětské hřiště a dětský klub (pro děti od 5 do 12 let).

V ceně ubytování je vodní pólo, aqua gymnastika, hřiště na plážový volejbal, možnost zahrát si šipky nebo střelba z luku, stůl na stolní tenis. Večer hotel pořádá zábavné programy s živou hudbou.
Za poplatek jsou k dispozici 2 tenisové kurty (v hotelu Amadil Beach), billiard, fitness centrum nebo wellness centrum s lázní se saunou, vířivkou jacuzzi a párou. V nabídce jsou také různé masáže. Místními provozovateli je nabízeno vodní lyžování, katamarán, jachting, surfování nebo jízda na koních.

Ubytování je v prostorných a moderně zařízených pokojích s klimatizací, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, sejfem, telefonem, satelitní TV, minibarem a balkónem nebo terasou. Rezervovat si můžete pokoj s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře jsou servírovány formou bohatého bufetu. Dvakrát týdně probíhají tématické večery. Restaurace nabízí také různé speciality, které můžete ochutnat při doplatku cca 12 Euro. Je možné si objednat i pobyt typu "all inclusive".

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Royal Atlas - možnost ubytování
Marocký hotel Royal Atlas s recepcí
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB