Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riviera, Port El Kantaoui

Tuniský hotel Riviera

Hotel Riviera se nachází na klidném místě, jen asi 250 metrů od pláže s jemným pískem. Centrum městečka Port El Kantaoui a jachetní přístav jsou vzdálené asi 2 km. Město Sousse leží asi 7 km daleko, letiště Enfidha asi 50 km.

Hotelové zařízení v tunisko-arabském stylu nabízí k ubytování celkem 297 pokojů. K jeho zařízení dále patří velká vstupní hala s recepcí a s internetovým koutkem (zdarma), sejfy k pronajmutí, bufetová restaurace, dvě restaurace à-la-carte s tuniskými a italskými specialitama, několik barů, maurská kavárna, diskotéka, vnitřní bazén (sezónní), obchody a kadeřnictví.

V rozlehlém venkovním areálu se zahradou se nachází sladkovodní plavecký bazén s integrovaným bazénem pro děti, sluneční terasa s bazénem a plážový bar. Použití lehátek a slunečníků na pláži i u bazénu je zdarma, ručníky jsou k dispozici na kauci.

V ceně ubytování je tenisový kurt (rakety a míčky za poplatek), stolní tenis, fitness, aerobic, minigolf, lukostřelba. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program. Pro děti je připraveno dětské hřiště a miniclub (4-12 let).
Za poplatek je biliárd, sauna a masáže, škola potápění, půjčovna kol, jízda na koni a různé vodní sporty na pláži u místních provozovatelů. Asi 500 m je vzdálené 36-jamkové golfové hřiště (nutný průkaz o handicapu).

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchovým koutem, samostatným WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, klimatizací (sezónně), balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají dvě přistýlky. Minimální obsazenost: 2 dospělí + 2 děti, maximální: 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne různé občerstvení, půlnoční občerstvení od 23,30 do 01,00 hodin, stolní víno k obědu a k večeři, 1x za pobyt večeře v à-la-carte restauraci (rezervace nutná), káva, čaj a koláče od 16,00 do 17,00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 01.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Riviera s bazénem
Tuniský hotel Riviera s plaveckým bazénem
Tuniský hotel Riviera - ubytování

Místo

Hotel Riviera 35° 54' 8.0136" N, 10° 35' 7.602" E
Location

Tunisko, Maroko na FB