Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Riu Palace Marhaba, Hammamet

Hotel Riu Palace Marhaba v Hammametu s bazénem

Hotelový komplex Riu Palace Hammamet Marhaba se nachází přímo na krásné, postupně se svažující písčité pláži. Od malebného centra letoviska Hammamet je vzdálen asi 6 km. Hotelový autobus jezdí do centra několikrát za den.

Ubytováni budete v bungalovech, které se nacházejí uprostřed rozlehlé a na vegetaci bohaté zahrady. Hlavní budova disponuje recepcí, sejfy, patřičně zařízenými společenskými prostory, restaurací, barem s pianem a malým boutiquem. Ve venkovních prostorách naleznete vyhřívaný sladkovodní bazén, samostatný dětský bazén, sluneční terasu a bar. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici u bazénů i na pláži. Pro malé návštěvníky je zde dětské hřiště a dětská herna.
Pravidelně se zde konají zábavné večery.

V komplexu je 371 prostorných a vkusně zařízených pokojů, které jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo s vanou s WC, telefonem, hudebním přehrávačem, satelitní televizí, klimatizací, topením a balkónem nebo terasou.

Stravování je formou all inclusive. Jídlo je servírováno formou bufetu. K snídani jsou v nabídce i celozrnné produkty. Pro déle spící je možné pozdější podávání snídaně. Odpoledne je servírována káva s koláčem. U večeře si přijdou na své i vegetariáni. Můžete si také vybrat ze dvou časů podávání večeře. Od 10.00 do 01.00 hod si můžete objednat místní alkoholické i nealkoholické nápoje.

Hotelové zařízení nabízí k využití za poplatek 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem, 4 kurty s písčitým povrchem a stůl na stolní tenis. Mezinárodní golfové hřiště Yasmine se nachází asi 2 km od hotelového komplexu. Hosté mohou použít k dopravě na hřiště hotelový autobus a mají také zvýhodněné vstupné.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Riu Palace Marhaba v Hammametu - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Cena za ubytování odpovídá nabízeným službám. Určitě jsme zde nebyli naposled. Cítili jsme se zde velmi dobře a můžeme hotel doporučit každému, komu záleží na kvalitě. Personál hotelu byl velice vstřícný, pozorný a odborný. Reagoval na všechna naše přání. Velká část personálu mluvila velice dobře německy. Pláž je zde velice krásná a čistá. Můžete se odtud vydat oběma směry – do centra letoviska Hammamet nebo do přístaviště Hammamet Jasmin. Na cestu zpět můžete využít např. celkem levnou taxislužbu. Se stravováním jsme také byli spokojeni. Stoly byly vždy čistě prostřeny, chladicí stojan na láhve byl připraven na každém stole. Vnitřní bazén je trochu malý, ale mimo sezónu určitě dostačující.

Tunisko, Maroko na FB