Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Riu Bellevue Park, Port el Kantaoui

Pohled na areál tuniského hotelu Riu Bellevue Park

Hotel Riu Bellevue Park se nachází v zahradě, přímo na písečné pláži. Je vzdálený asi 2 km od 27-jamkového golfového hřiště Kantaoui a 2,5 km od přístavu jachet. Do centra Sousse je to asi 14 km, asi 200 m od hotelu se nachází zastávka autobusu. Letiště Monastir je vzdálené jen 23 km.

K hotelovému zařízení patří přijímací hala se sedacím koutem a recepcí, čítárna, místnost pro bridge, 2 konferenční místnosti, internet (za poplatek), tématická restaurace Le Laurier (otevřená 01.04 – 31.10) a hlavní nekuřácká restaurace, bar Le Jasmin s panoramatickým výhledem, salónní bar El Ambre, maurská kavárna a bar Americano (nevztahuje se pro něj all inclusive), butiky, 4 výtahy.

Venku najdete sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasu, bar s letním barbecue. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro děti je dále k dispozici hřiště a miniclub se zábavným programem.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, písečné hřiště pro volejbal a minifotbal, vodní pólo, basketbal, boccia, fitness, šipky, vodní aerobic, aerobic, venkovní bowling, 1x lekce potápění v bazénu, vnitřní bazén a jacuzzi. Hotel denně pořádá animační programy pro malé i velké návštěvníky, večerní programy, show nebo živou hudbu.
Za poplatek je billiard, hrací automaty, vodní sporty na pláži a půjčovna kol, dále wellness centrum se saunou, hamamem, masážemi a kosmetickým salónem.

Pokoje jsou příjemně a komfortně vybavené koupelnou s fénem, odděleným WC, satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem, centrálně řízenou klimatizací/topením, malou ledničkou, balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají navíc oddělenou ložnici a obývací pokoj a jsou spojené propojovacími dveřmi.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní kontinentální snídaně, tématické večery 2x týdně, odpolední káva, čaj a koláče. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 01 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Riu Bellevue Park s bazénem
Tuniský hotel Riu Bellevue Park - ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB