Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riadh Palms, Sousse

Tuniský hotel Riadh Palms u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Riadh Palms je umístěn přímo u dlouhé, mírně se svažující písečné pláže na pobřeží Tuniska u Středozemního moře.

Centrum města Sousse je vzdálené asi 1 kilometr, nákupní a zábavní možnosti najdete v nejbližším okolí. Transfer z letiště trvá asi 40 minut.

Zařízení

Příjemný hotel střední kategorie nabízí k ubytování 650 pokojů na 10 patrech, dále k jeho zařízení patří velká vstupní hala s recepcí (internetové připojení WLAN zde zdarma), výtahy, posezení, bar, internetový koutek, americký bar s TV koutkem, maurská kavárna, bufetová restaurace (nekuřácká) s panoramatickým výhledem, restaurace à-la-carte, obchody a diskotéka.

Ve venkovních prostorách se zahradou je umístěn velký plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, pool- / snack bar (01.05.-31.10.). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je posilovna, sauna, stolní tenis a volejbal. Hotel pravidelně pořádá sportovní a hravé animační programy a večerní show. Pro děti je připraven mini club (4 - 10 let) a dětské hřiště.

Za poplatek je wellness centrum s různými procedurami, masážemi, vodoléčbou, tureckou lázní a saunou. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, klimatizací (v sezóně), minibarem (na vyžádání a za poplatek), telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, balkónem (částečně s výhledem na moře). Maximální obsazenost 3 dospělí.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají výhled na moře. Minimální obsazenost: 2 dospělí a 2 děti, maximální obsazenost: 4 dospělí a 1 dítě.

Stravování

All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou pestrého bufetu s teplými i studenými pokrmy, pozdní snídaně od 10:00 - 12:00 hodin, během dne různé občerstvení, odpolední káva / čaj a pečivo, půlnoční občerstvení od 22:00 - 24:00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 9:00 - 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2013)

Tuniský hotel Riadh Palms s restaurací
Tuniský hotel Riadh Palms s bazénem
Tuniský hotel Riadh Palms - ubytování

Místo

Hotel Riadh Palms, Sousse 35° 50' 27.924" N, 10° 37' 45.6132" E
Location

Tunisko, Maroko na FB