Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Radisson Blu Resort Djerba, Sidi Mahres

Tuniský hotel Radisson Blu Resort, Djerba

Hotel Radisson Blue Resort Djerba se nalézá přímo na široké pláži Sidi Mahres. Hlavní město Houmt Souk je vzdálené asi 10 km.

Radisson Blue Resort je po architektonické stránce mimořádný hotel vysoké třídy, který byl v letech 2005/2006 kompletně zrenovován. Je komfortně vybavený a nabízí v 296 pokojích orientální atmosféru jako z knihy pohádek "Tisíc a jedna noc". K pohodlí hotelu přispívá vstupní hala s recepcí, lobbybar, elegantní bufetová restaurace, 3 restaurace á-la-carte (orientální, italské a mořské speciality), maurská kavárna, barbecue-snackbar, boutique, obchod se suvenýry, vnitřní bazén, knihovna, obchůdky a kadeřnictví.
Ve venkovním, velmi pěkně udržovaném prostranství je bazén se 2 vířivkami, sluneční terasou, s lehátky a slunečníky a barem. Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu i na pláži v ceně pobytu.
Pro děti je zde dětský bazén a miniklub (4 – 12 let).

V ceně pobytu jsou různé sportovní a relaxační aktivity – 8 tenisových kurtů, lukostřelba, plážový volejbal, fitnesscentrum, sauna, parní lázeň, gymnastika nebo aerobik, diskotéka. Za poplatek si můžete objednat umělé osvětlení tenisových kurtů nebo různé vodní sporty jako je surfování nebo katamarán na pláži.
Hotel také nabízí 2000 qm velké thalassocentrum, kde si můžete vybrat z velké nabídky služeb, jako např. hammam nebo speciální masáže.

Dvoulůžkové pokoje jsou elegantně a vkusně zařízené, jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, satelitní TV, internetovým připojením, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do zahrady.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Radisson Blu Resort Djerba - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsem byla s pobytem spokojena, pouze ceny za alkoholické nápoje byly velmi vysoké. Pokoje byly velmi dobře udržované a čisté – tak, jak je od pětihvězdičkového hotelu očekáváno. Poskytování služeb bylo velmi dobré. Poloha hotelu není příliš vhodná pro "lvy salónů" – všechno bylo příliš klidné. Se stravováním jsem byla spokojena. Na pláži bylo možné pobývat opravdu skoro celý den – je zde malý plážový bar, který patří k hotelu a můžete se zde napít a najíst. V bazénu jsem byla jen jednou, pak už jen u moře

Tunisko, Maroko na FB