Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Palais Des Roses, Agadir

Marocký hotelový areál Hotel Palais Des Roses

Hotel Palais Des Roses je umístěn v jižní části hotelové zóny. Od vlastní písčité pláže je oddělen pouze pobřežní promenádou. Centrum města Agadir je vzdálené asi 15 min. pěší chůze.

Velkolepě postavené hotelové zařízení palácového typu disponuje 405 pokoji na 7 podlažích. Jsou zde výtahy, hlavní restaurace, různé restaurace á-la-carte, bary, maurská kavárna, salonek na bridž, salonek s krbem a různé obchůdky.

V rozlehlém venkovním zařízení pak najdete různé bazény se sladkou vodou a bar. V ceně pobytu jsou na hotelové pláži a u bazénů k dispozici lehátka, podložky, slunečníky a osušky.
Pro děti se zde nachází dětské hřiště a samostatný dětský bazén. V provozu je také dětský klub pro děti ve věku od 4 – 12 let, který pro děti nabízí dopolední i odpolední hlídání s programem (za poplatek).

Zájemci o sportovní vyžití mají zdarma k dispozici tenisové kurty, stolní tenis a golfové odpaliště. Jednou týdně hotel pořádá večer v marockém stylu. Za poplatek můžete využít služeb thalasso centra "Royal Spa" o rozloze 11.000 qm , které disponuje různými bazénky a umělými lagunami. Navštívit můžete saunu nebo lázeň hammam a odpočinout si při různých masážích a jiných lázeňských procedurách.
Golfové hřiště s 27 jamkami "Golf du Soleil" se nachází ve vzdálenosti 5 km od hotelu.

Ubytování je v prostorných a vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích, které nabízejí 2 velké postele, gauč (pro 3. osobu), koupelnu, opticky oddělné WC, vysoušeč vlasů, župan, telefon, sejf, satelitní televizi, minibar (za poplatek), klimatizaci/topení a balkón nebo terasu. Objednat si můžete ubytování s výhledem na bazén nebo na moře.
K dispozici jsou také rodinné pokoje (pro 4 osoby), které mají navíc opticky oddělený prostor pro spaní, jinak nabízejí stejné vybavení jako pokoje dvoulůžkové.

Stravování: Polopenze - formou bohatého bufetu. Vybrat si můžete mezi kombinací snídaně + obědy nebo snídaně + večeře. Večeřet je možné také v restauraci á–la–carte.
V hotelu není možné zakoupit alkoholické nápoje, konzumace vlastního alkoholu je ale možná.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Palais Des Roses - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Před odjezdem na dovolenou jsem si na internetu našel pár informací o hotelu a po přečtení několika hodnocení jsem došel k přesvědčení, že volba byla špatná. Pobyt v hotelu ale předčil všechna moje očekávání. Vše bylo perfektní. Personál byl velice vstřícný a ochotný. Při objednávání sice došlo k pár drobným nedorozuměním v komunikaci, které ale nebyly velkého významu. Dovolenou jsem si perfektně užil! Většinou cestuji sám – nejlépe si tak odpočinu od všedních dní – a v tomto hotelu jsem k tomu měl výbornou příležitost. Velice příjemné a klidné prostředí bez křičících dětí u bazénu a hlučných večírků … nádhera!

Tunisko, Maroko na FB