Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Orient Palace, Sousse

Pohled na hotel a bazén Orient Palace, Sousse

Pětihvězdičkový hotel Orient Palace se nachází v klidném prostředí přímo na úzké a dlouhé písčité pláži. Pozoruhodné historické centrum města Sousse je od hotelu vzdáleno asi 4 km. Přístaviště jachet městečka Port el Kantaoui leží ve vzdálenosti asi 5 km a svým půvabem láká k procházkám. Letiště Monastir se nachází 22 km od hotelu.

Velkoryse zařízený hotel orientálního stylu disponuje 367 pokoji. Nachází se zde elegantní vstupní hala s recepcí a odpočinkovými sedacími soupravami, výtah, barový salónek, americký bar, maurská kavárna, pizzerie, bufetová restaurace, restaurace á-la-carte a od června do září restaurace s grilem. Dále je zde obchod, kadeřnictví a diskotéka. V hotelu je k dispozici vnitřní bazén. V rozsáhlých venkovních prostorách naleznete plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasu a bar. Lehátka, podložky, slunečníky a osušky jsou Vám u bazénu k dispozici zdarma, na pláži dle podmínek počasí.

Pro děti se zde nachází samostatný dětský bazén a hřiště. Děti ve věku od 4 do 12 let můžou najít rozptýlení v dětské miniklubu s promítáním.

Ke sportovnímu vyžití hotel nabízí 2 tenisové kurty (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), stůl na stolní tenis, hřiště na minigolf a volejbal. Za poplatek si pak můžete zahrát billiard, zacvičit si ve fitnesscentru, navštívit saunu, lázeň hammam, vířivku jacuzzi nebo si objednat různé masáže. Na pláži jsou jinými společnostmi nabízeny podle počasí vodní sporty. V 5 km vzdáleném městečku Port el Kantaoui naleznete golfové hřiště. Ve dne i večer jsou zde pořádány zábavné programy.

Pokoje jsou příjemně a komfortně zařízené. Disponují koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní televizí, minibarem, klimatizací a balkónem popř. lodžií. Objednat si můžete pokoj s výhledem na moře. Dvoulůžkové pokoje si můžete rezervovat i jako jednolůžkové.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Odpoledne je podávána káva, čaj, pečivo a občerstvení. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje můžete ochutnat v době od 10.00 do 24.00 hod. Nápoje objednané na diskotéce nejsou součástí balíčku. V ceně je také použití 2 tenisových kurtů, stolu na stolní tenis, hřiště na minigolf a volejbal. Zúčastnit se můžete také zábavných programů.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Orient Palace v Sousse - foto pokoje
Geografie: 

Komentáře

Celé hotelové zařízení je v dobrém a udržovaném stavu a má ve všech resortech příjemný personál. Pláž není moc velká, ale prostory pro lehátka v zahradní části jsou dostatečné. Hotel je trochu starší, ale poměr ceny k nabízeným službám je odpovídající. Rádi přijedeme zas. Pouze jídlo a pití nám připadalo málo rozmanité, chuťově ale dobré.

Tunisko, Maroko na FB