Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel One Resort Monastir, Skanes

Pohled na tuniský hotel One Resort Monastir

Hotel One Resort Monastir leží přímo u mírně se svažující písečné pláže. Do centra Monastiru s památkami a mnoha nákupními a zábavními možnostmi je to asi 6 km. Sousse se svým malebným starým městem je vzdálené 15 km. Zastávka autobusu je jen několik minut pěšky daleko.

333 pokojů se nachází v 5-patrové hlavní budově a ve 3-patrových vedlejších budovách. K hotelovému zařízení patří výtahy, recepce, internetový koutek (za poplatek), nekuřácká hlavní restaurace, dvě á-la-carte restaurace, bary, minimarket.
Ve venkovním prostoru jsou dva sladkovodní bazény, bar, sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, badminton, minifotbal, volejbal, plážový volejbal, vodní pólo, basketbal, fotbal, bingo, šipky, boccia, windsurfing (nutný průkaz) a kánoe. Dále pravidelné sportovní programy, fitness kursy (aerobic, tai bo apod.), jogging nebo nordic walking, malé wellness centrum s jacuzzi, saunou a hamamem. Hotel pravidelně pořádá show, párty, taneční večery a diskotéku.
Za poplatek je umělé osvětlení pro tenis, billiárd, vodní sporty jako parasailing, vodní lyže, jízda na banánu, jízda na koni v okolí a 18-ti jamkové golfové hřiště, vzdálené 5 km.

Útulné a komfortně vybavené pokoje mají klimatizaci, malý sedací koutek, minibar (při příjezdu naplněn lahví vody a 1 nealko nápojem), telefonem, satelitní TV, hudebním kanálem, sejfem, koupelnou s fénem, WC, balkónem s nábytkem, částečně s výhledem na moře.

Stravování : All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní kontinentální snídaně, tématické večery, odpolední káva, čaj a koláče, po felý den různé snacky. Během hlavních jídel a v barech po 24 hodin místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel One Resort Monastir s bazénem
Tuniský hotel One Resort Monastir - ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB