Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Odyssee Resort, Zarzis

Tuniský hotel Odyssee Resort

Hotel Odyssee Resort je umístěn na klidném místě. Leží přímo na dlouhé písčité pláži, která je v některých částech skalnatá. Letovisko Zarzis leží od hotelu ve vzdálenosti asi 10 km. Letiště Djerba je vzdálené přibližně 50 km.

Rozlehlé a dobře udržované hotelové zařízení bylo postaveno v berberském stylu a disponuje 347 pokoji, které se rozkládají v několika dvouposchoďových budovách. Nachází se zde také vstupní hala s recepcí, 5 výtahů, jedna hlavní restaurace s nekuřáckou částí, restaurace á-la-carte, pizzerie, maurská kavárna, bar a pianobar. Dále je zde návštěvníkům k dispozici kadeřnictví, boutique a diskotéka.

V udržované palmové zahradě se nachází termální bazén, 2 plavecké bazény se sladkou vodou a sluneční terasa. Používání lehátek a slunečníků je v ceně pobytu, osušky jsou k dispozici na kauci.
Pro děti ve věku od 4 do 12 let zde funguje dětský klub. Dále je zde dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování je hřiště na volejbal, aerobic, vodní gymnastika, boccia a další společenské hry, 3 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, minigolf, vodní pólo, střelba z luku, billiár, fitnesscentrum. Za poplatek je hotelové lázeňské centrum a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Hotelové wellness centrum jeskynního typu "Odyssée Thalasso and SPA Oriental" se rozkládá na ploše o velikosti asi 3000 qm. V této lázeňské oáze najdete vyhřívaný plavecký bazén s mořskou vodou, která má teplotu přes 34 °C, tryskové sprchy, vířivky a orientální Hamam. Navíc se zde nachází prostory pro trénink srdečního oběhu, sauna, odpočinkové prostory a čajovna. Mezi nabízenými terapiemi najdete např. hydroterapie, masáže a zkrášlovací kůry.

Ubytování je v komfortně zařízených pokojích s koupelnou, samostatným WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, sejfem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bufetu, od 14.30 hod do 16.30 hod. sendviče a pizza, od 10.00 hod do 01.00 hod si můžete objednat různé alkoholické i nealko nápoje místní výroby.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Odyssee Resort - možnost ubytování
Tuniský hotel Odyssee Resort - vstupní hala
Tuniský hotel Odyssee Resort s bazénem
Geografie: 

Komentáře

Tento hotel rádi doporučíme dále. Veškeré naše požadavky byly plně uspokojeny. Personál byl stále velice pozorný a ochotný. Hodně jsme si tu odpočinuli, animační program byl omezen pouze na přímé účastníky a nerušil ostatní. Poloha hotelu je ideální pro procházky a odpočinek. Se stravováním jsme také byli spokojeni – strava byla velmi vyvážená. Hotelová pláž je rozlehlá a upravená, bazén byl krásně zasazen do palmové zahrady. Cestovali jsme bez dětí, ale podle toho, co jsme viděli, je ubytování vhodné i pro rodiny.

Tunisko, Maroko na FB