Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Mövenpick Ulysse Resort, Sidi Mahres

Hotel Mövenpick Ulysse Resort s bazénem, Djerba

Pětihvězdičkový hotel Mövenpick Ulysse Palace & Thalasso se nachází na tuniském ostrově Djerba. Je položen přímo u pláže s bílým pískem. Hlavní město ostrova, Houmt Souk, je od hotelu vzdáleno asi 10 min. jízdy, letiště asi 20 minut.

Hotel nabízí 17 apartmánů a 241 pokojů. Jeho součástí je prodejna s občerstvením, obchod se suvenýry, autopůjčovna, klenotnictví a kadeřnictví. Směnárna má otevřeno 24 hod denně. K hotelovému vybavení patří dále internetový koutek, herní salón a vnitřní bazén. Hotel také nabízí 24-hodinovou pokojovou službu včetně praní prádla. Kromě bufetové restaurace jsou zde 2 restaurace á-la-carte, salonek, hotelový bar a maurská kavárna.
O malé hosty ve věku 3 - 12 let je postaráno v miniclubu.

Ve venkovních prostorách najdete bazén se samostatným dětským bazénkem. Zahrát si můžete volejbal, stolní tenis, šipky nebo bocciu. Zacvičit si můžete aerobic nebo vodní gymnastiku. Za poplatek je možné si pronajmout tenisový kurt s umělým osvětlením. Mimo hotelové prostory si za poplatek můžete vyzkoušet také další aktivity – jízdu na koni nebo velbloudovi, vodní sporty jako windsurfing, vodní lyžování, šlapací lodě, vodní banán. Nedaleko hotelu jsou také golfová hřiště (jedno 18- jamkové, druhé 9-jamkové).

Pokoje a apartmány hotelu jsou plně klimatizovány a disponují satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, minibarem a sejfem. Všechny pokoje jsou vybavené ortopedickými matracemi, koupelnou s vanou nebo sprchu a fénem, WC.
Apartmány jsou navíc vybavené vanou s vířivkou a s elektrickým žehlícím strojem na kalhoty.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Mövenpick Ulysse Resort - možnost ubytování, Djerba
Geografie: 

Komentáře

Pobyt zde byl velmi pěkný a odpočinkový a rádi se sem vrátíme. Hotel rádi doporučíme přátelům a známým.

Tunisko, Maroko na FB