Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Mövenpick Resort, Sousse

Pohled na vstupní bránu hotelu Mövenpick Resort, Sousse

Hotel Mövenpick Resort & Thalasso se nachází v centru města Sousse, přímo na soukromé, 300 metrů dlouhé písčité pláži. V bezprostřední blízkosti hotelu najdete četné možnosti k nákupům i k zábavě. Letiště Monastir je od hotelu vzdáleno asi 20 km. Centrum města Tunis asi 135 km.

Toto pětihvězdičkové prázdninové hotelové zařízení bylo uvedeno do provozu v létě roku 2009 a nabízí hlavní budovu, kde se nachází 625 pokojů, vstupní halua s recepcí, bar s výhledem na moře, hlavní restauraci, tři restaurace á la carte, další různé bary, kavárnu, nákupní arkádu, vyhřívaný vnitřní bazén a lázeňské centrum Thalasso. V zahradních prostorách naleznete sladkovodní plavecký bazén, plavecký bazén s mořskou vodou a bazén pro děti. Lehátka, slunečníky, podložky a osušky jsou vám u bazénů i na pláži k dispozici zdarma.
V ceně pobytu je možnost využití dvou tenisových kurtů, hřiště na plážový volejbal, stůl na stolní tenis. Zahrát si můžete billiard, šipky a bocciu nebo si zacvičit aerobik. Za poplatek pak můžete využít na tenisových kurtech umělé osvětlení. Dále si můžete odpočinout v lázeňském centru Thalasso, kde se nachází sauna, pára, jacuzzi a salón krásy. V nabídce jsou také masáže.
Pro děti je zde samostatný dětský bazén, dětské hřiště a miniklub, kde se mohou při hrách zabavit děti ve věku od 4 do 12 let.

Pokoje jsou dvoulůžkové a disponují koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (individuálně nastavitelnou), LCD satelitní televizí, miniledničkou, sejfem, kávovarem a balkónem nebo terasou. Za příplatek můžete mít pokoj s výhledem na moře nebo bazén. Dvoulůžkový pokoj si můžete rezervovat i jako jednolůžkový.

K nabídce hotelových služeb za poplatek patří praní prádla a parkoviště.

Jeden z pokojů hotelu Mövenpick Resort v Sousse
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB