Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Miramar Cesar Thalasso & Djerba Palace, Midoun

Pohled na bazén u tuniského hotelu Miramar Cesar Thalasso, Djerba

Hotel Miramar Cesar Thalasso & Djerba Palace se nachází v klidné lokalitě, přímo na široké písčité pláži. V jeho blízkosti se nachází golfové hřiště. Město Midoun je vzdáleno asi 5 km, Houmt Souk 16 km a mezinárodní letiště 25 km.

Hotelový areál je postaven v orientálním stylu a disponuje 130 pokoji a apartmány, které jsou umístěny jak v hlavní budově, tak v mnoha bungalovech. Hotel nabízí příjemně zařízenou vstupní halu s recepcí (s bezpečnostními schránkami), koutek se sedacími soupravami, restauraci, bar, vnitřní bazén a vířivku jacuzzi (v hlavní sezóně), obchody a kadeřnictví.
Ve velkolepě zařízené zahradě najdete 2 bazény se sladkou vodou, sluneční terasu a odpočinkovou loučku. Použití lehátek a slunečníků je v ceně pobytu.
Pro nejmenší hosty je v hotelu k dispozici oddělený dětský bazén a hřiště. O děti ve věku 4 - 12 let je postaráno v miniclubu (za poplatek).

K dispozici je zdarma stolní tenis, hřiště na minigolf, vodní pólo, boccia, hřiště na fotbal a volejbal a společenské hry. Za poplatek pak čtyři tenisové kurty s umělým osvětlením, billiard, jízda na koni, lázeňské kúry v terapeutickém centru Thalasso, použití fitnesscentra, wellness centrum s vířivkou, koupel hamam a masáže.
Na pláži jsou místními provozovateli nabízeny různé vodní sporty a také půjčovna kol. Golfové hřiště se 27 jamkami je od hotelu vzdáleno 800 m.

Vkusně zařízené pokoje disponují koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, telefonem, satelitní televizí, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Miramar Cesar Thalasso - možnost ubytování, Djerba
Geografie: 

Komentáře

S pobytem jsme byli jako vždy spokojeni. Pro odpočinek je toto místo jako dělané. Udržovaná pláž, restaurace podává velmi dobré jídlo, pozorný personál. Vše na západoevropské úrovni. Jen tak dále! Jestli je zařízení vhodné pro rodiny nemůžeme posoudit – žádné děti nemáme.

Tunisko, Maroko na FB