Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Mansour Eddahbi, Marrákeš

Marocký hotel Mansour Eddahbi s bazénem

Luxusní hotel Mansour Eddahbi leží v klidné části, v blízkosti kongresového centra moderní části města Hivernage. Do staré části města Marrákeš se dostanete po asi 15 minutách pěší chůze.

Toto hotelové zařízení bylo postaveno v typickém marockém stylu a nabízí veškerý komfort pětihvězdičkového hotelu. Je zde elegantní vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace s terasou "La Palmeraie", která nabízí speciality mezinárodní kuchyně, dále je zde restaurace "Al Bahja Restaurant", kde můžete ochutnat speciality marocké kuchyně a restaurace "La Caesar" se specialitami italskými. Dále se zde nachází Snackrestaurant, několik barů, diskotéka "Paradise" a několik obchůdků.

Hotel je zasazen do krásné zahrady, která představuje v tomto živém městě příjemnou oázu klidu. V zahradních prostorách najdete také velký bazén, sluneční terasu a bar "Omar Khayam".

Hotel nabízí wellness a fitness centrum. Najdete zde hotelový bazén a profesionální tým vám nabídne různé lázeňské procedury. K dispozici je hammam, sauna, jacuzzi a nabídka masáží. Dále můžete využít služeb hotelového kadeřnictví.
Pro děti je k dispozici dětský klub a hřiště.

V hotelu je 441 elegantně zařízených pokojů, které disponují koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, sejfem, minibarem a balkónem nebo terasou. Za poplatek je k dispozici připojení k internetu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně jsou formou bohatého bufetu, při volbě polopenze jsou obědy nebo večeře formou menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Mansour Eddahbi - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB