Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Mahdia Palace, Mahdia

Hotel Mahdia Palace, bazén u hotelu

Komfortně vybavený pětihvězdičkový hotel Mahdia Palace se nachází přímo na dlouhé a postupně se svažující písčité pláži města Mahdia a je určen pro hosty s vysokými nároky. Centrum města Mahdia je vzdáleno asi 3 km od hotelu. Historické centrum se svými malými uličkami nabízí příjemné procházky. Letiště Monastir leží ve vzdálenosti asi 55 km od hotelu.

Elegantní hotel nabízí ubytování v 330 pokojích a je zařízen v moderním duchu s tradičními prvky. Nabízené služby jsou ve vysoké kvalitě. Hotel disponuje impozantní vstupní halou s recepcí, kde si můžete pohodlně odpočinout v sedacích soupravách. Dále je zde výtah, kadeřník, boutique, různé bary a diskotéka.
O vaše chuťové buňky se postará pestrá nabídka jídel v bufetové restauraci Monastir s tuniskými, italskými a mezinárodními specialitami, v restauraci á-la-carte Layali El Andalous, v maurské kavárně Sfax a v restauraci s grilem u bazénu.

Sportovní vyžití i odpočinek můžete najít ve vnitřním bazénu s vířivkou. V rozsáhlém a udržovaném venkovním zařízení se nachází atraktivní plavecký bazén s barem Swim-up, sluneční terasa a dostatek stromů poskytujících stín. Použití lehátek a slunečníků je v ceně pobytu.
K sportovnímu vyžití jsou zde nabízeny 4 tenisové kurty, stůl na stolní tenis a minigolf. Za poplatek si můžete zahrát billiard, navštívit fitnesscentrum, objednat si masáže, saunu nebo lázeň hammam. Terapeutické centrum Thalasso se nachází nedaleko hotelu a poskytuje za poplatek vnitřní bazén s mořskou vodou a velkou nabídku lázeňských procedur. Pravidelně se zde konají zábavné večerní programy se živou hudbou a tanzem. Rozptýlení poskytuje také hotelová diskotéka. Na pláži jsou pak poskytovány místními provozovateli různé vodní sporty.
Pro malé hosty hotel nabízí dětský miniklub (4-12 let), hřiště a samostatný dětský bazén.

Ubytování je v komfortně a vkusně zařízených pokojích, které mají koupelnu, samostatné WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon s přímou volbou, satelitní televizi, sejf a minibar (za poplatek) a balkón nebo terasu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mahdia Palace, Mahdia
Hotel Mahdia Palace - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celé hotelové zařízení se mi velmi líbilo. Především posezení na balkónu s výhledem na bazén bylo velice příjemné. Pláž byla upravená a čistá. Strava byla velmi chutná a pestrá a obsluha zdvořilá a vstřícná. S poskytováním pokojového servisu jsem byla také velmi spokojená. Pobyt v tomto zařízení mohu kdykoliv dále doporučit a určitě přijedu příští rok zas.

Tunisko, Maroko na FB