Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Kuriat Palace, Skanes

Pohled na hotel Kuriat Palace ve Skanes s bazénem

Čtyřhvězdičkový hotel Kuriat Palace leží přímo na dlouhé, postupně se svažující písčité pláži letoviska Skanes. Město Monastir je odtud vzdáleno asi 7 km, Sousse asi 20 km. Vzhledem k blízkosti letiště může občas docházet k rušení klidu.

Tento komfortní hotel vyšší střední třídy disponuje 220 pokoji, které se rozkládají na 4 poschodích. V hotelu vás uvítá vstupní hala v maurském stylu s recepcí. K dispozici jsou 2 výtahy a k odpočinku sedací soupravy. Dále se zde nachází bar v hale, hlavní restaurace, restaurace á-la-carte, kavárna, maurská kavárna, bar, kadeřník a diskotéka. Během chladnějších měsíců v roce můžete využít vyhřívaný vnitřní bazén.

Ve venkovních prostorách naleznete plavecký bazén se sluneční terasou a barem. Lehátka, podložky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k použití za poplatek. Pro děti je tu samostatný dětský bazén a herna.

Ubytováni budete ve vkusně a komfortně zařízených pokojích s koupelnou/WC, klimatizací, minibarem (za poplatek), telefonem, satelitní televizí, radiem a balkónem.
Jako formu stravování si můžete zvolit polopenzi nebo plnou penzi. Všechna jídla jsou podávána formou bufetu.

V hotelu si můžete zahrát stolní tenis, zacvičit si aerobik, použít fitness centrum nebo si odpočinout ve whirlpoolu. Za poplatek je zde k dispozici 14 tenisových kurtů s písčitým povrchem, 3 kurty s tvrdým povrchem (částečně s umělým osvětlením) a 2 kurty na squash. Odpočinout si můžete při masážích nebo v turecké koupeli. V blízkosti hotelu je možné zajezdit si na koni. Na pláži jsou místními provozovateli nabízeny vodní sporty. Asi 5 km od hotelu se nachází 18-ti jamkové golfové hřiště. Večer jsou pořádány různé zábavné večery, přes den animační program.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Kuriat Palace ve Skanes - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsme byli s pobytem v tomto hotelu velmi spokojeni. Především se nám líbila překrásná bílá písčitá pláž a tyrkysově modré moře. Úplný sen!

Tunisko, Maroko na FB