Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Kenzi Europa, Agadir

Marocký hotel Kenzi Europa s bazénem

Hotel Kenzi Europa se nachází v turistické čtvrti, jen 100 m od mírně se svažující písčité pláže. Na ní se dostanete po nové plážové promenádě, kde najdete také různé obchody, restaurace a bary. 800 m od hotelu se rozkládá centrum města Agadir, letiště leží ve vzdálenosti asi 25 km od hotelu.

Tento oblíbený hotel patří mezi hotely vyšší střední třídy a nabízí ubytování v 236 pokojích, které se nacházejí ve dvou budovách. K zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), restaurace s venkovní terasou, dvě restaurace á-la-carte, bary, televizní salónek, kadeřnictví a boutique.

Ve velkolepě zařízených venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, s integrovaným dětským bazénkem a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma, osušky jsou k zapůjčení za poplatek.

Sport a wellness: Fitnesscentrum, šipky, boccia, stolní tenis a multifunkční hřiště (basketbal, fotbal, volejbal). Za poplatek si můžete zahrát tenis, navštívit saunu, objednat si masáže nebo lázeň hammam. Místní provozovatelé na pláži nabízejí různé vodní sporty.
Hotel pořádá animační programy s příležitostnými folklórními večery.

Ubytování je v moderně a vkusně zařízených dvoulůžkových pokojích s koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní TV, malou ledničkou, klimatizací a terasou nebo balkónem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bohatého bufetu. Hotel nabízí i pozdější snídaně pro déle spící hosty. Jednou za pobyt si můžete objednat jídlo v restauraci á-la-carte, která nabízí velký výběr marockých jídel. Místní alkoholické i nealko nápoje jsou podávány od 10.00 do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Kenzi Europa - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsme byli s pobytem spokojeni, cena odpovídala kvalitě. Hotel má krásnou zahradu. Programy v hlavní hale oživují atmosféru celého hotelu. Pokoje jsou zrenovované, nějaké připomínky bychom měli ke koupelně (větrání, obklady). Náš příjezd do hotelu byl individuální a ubytování proběhlo bezproblémově. Hotel má dobrou polohu – leží blízko pláže, která je pěkná a prostorná a má k dispozici lehátka, slunečníky a restauraci. Lehátka u bazénu jsou v dostatečném množství. Se stravováním jsme také byli spokojeni – strava byla pestrá, za celých sedm dní pobytu se nabídka hlavního jídla nikdy neopakovala.

Tunisko, Maroko na FB