Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Iberostar Safira Palms, Zarzis

Tuniský hotel Iberostar Safira Palms s bazénem, Djerba

Hotel Iberostar Safira Palms leží přímo u písčité pláže. Centrum letoviska Zarzis je od hotelu vzdáleno asi 12 km.

Hotel disponuje 300 pokoji, vstupní halou, nekuřáckou restaurací, specializovanými restauracemi, bary, internetovým koutkem (za poplatek), wellness centrem, vnitřním bazénem, kadeřnictvím a obchůdky.

Ve venkovní udržované zahradě se nachází plavecký bazén a samostatný dětský bazén. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži k použití zdarma.
Pro děti je zde kromě samostatného dětského bazénu k dispozici dětský klub, který mohou využít děti ve věku od 4 do 12 let.
Hotel po celý den pořádá animační programy.

V ceně pobytu máte k dispozici každý den 1 hodinu v hotelovém fitnesscentru nebo na tenisovém kurtu. Jednou za týden můžete také využít lázeň hamam (po předchozím objednání). Zahrát si můžete minigolf, plážový volejbal, basketbal, stolní tenis, šipky, bocciu, zastřílet si z luku, zacvičit aerobic nebo aquagymnastiku. Po předchozím objednání si můžete užít různé vodní sporty (surfování, vodní lyžování, kajak, šlapací lodě) za poplatek.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní televizí, miniledničkou, klimatizací (15.6. - 15.9.), balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Jednou za pobyt si můžete objednat večeři ve specializované restauraci (rezervace předem nutná), od 12.00 do 17.00 je káva, čaj a sladké pečivo. Místní alkoholické i nealko jsou v ceně od 10.00 do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Iberostar Safira Palms - možnost ubytování, Djerba
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme celkově spokojeni. Hotel vyšel našem požadavků vstříc. Chtěli jsme si především odpočinout a organizátoři animace naše přání respektovali. Opravdu jsme se zde krásně zrekreovali. Při objednávání pobytu jsme si byli vědomi, že hotel leží mimo centrum a z tohoto důvodu jsme si jej také vybrali. Nemůžeme hodnotit nabídku sportovních aktivit, protože jsme žádnou nevyužili. Stejně nemůžeme hodnotit vhodnost hotelu pro rodiny s dětmi – v době našeho pobytu zde žádné děti nebyly.

Tunisko, Maroko na FB