Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Iberostar Royal El Mansour, Mahdia

Tuniský hotel Iberostar Royal El Mansour v Mahdii

Pětihvězdičkový hotel Iberostar Royal El Mansour leží přímo na postupně se svažující písčité pláži. Město Mahdia je od hotelu vzdáleno asi 1 km.

Na pěti patrech se v hotelu Iberostar Royal El Mansour nachází 433 pokojů. Hotel dále nabízí výtah, vstupní halu s recepcí, restauraci, restauraci á la carte, bar, bar s klavírem a maurskou kavárnu. Ve venkovních prostorách se nachází sladkovodní bazén, sluneční terasa a bar. Lehátka, slunečníky a podložky jsou u bazénu i na pláži v ceně.

Ke sportovním aktivitám patří aerobic, plážový volejbal, lukostřelba, stolní tenis, vodní gymnastika a fitnesscentrum. Za poplatek si můžete zahrát billiard a tenis, na pláži jsou místními provozovateli nabízeny vodní sporty jako např. vodní lyžování nebo jachting. V ceně pobytu all inclusive je také pro každého hosta 1x za týden připravena lázeň hammam a jedna hodina tenisu (s rezervací předem). Do terapeutického thalasso centra (1.200 qm) mají přístup dospělí a děti od 12 let. Bez poplatku můžete využít vnitřní bazén, za poplatek pak služby kadeřníka, lázeň hammam, kosmetiku nebo masáže.

Pro malé návštěvníky ve věku od 4 do 12 let je zde připraven miniklub, integrovaný dětský bazén a hřiště. K dalším nabízeným aktivitám patří denní animační program, večerní zábavný program a diskotéka.

Pokoje jsou dvoulůžkové a disponují klimatizací, sejfem, satelitní televizí, sedacím koutem, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů a balkónem nebo terasou. Junior apartmány jsou prostornější, jinak jsou vybavené stejně jako pokoje dvoulůžkové. Můžete si zarezervovat pokoj s výhledem na moře.

Stravovat se zde můžete formou polopenze nebo all inclusive. Všechna jídla jsou podávána formou bufetu. Pro návštěvníky, kteří zvolí formu all inclusive jsou v době od 10.00 do 24.00 nabízeny místní alkoholické i nealkoholické nápoje. Pro déle spící je možné podávání pozdější snídaně. Od 13.00 do 17.00 je nabízeno různé občerstvení a od 16.00 do 18.00 hodin je servírována káva, čaj a koláče. Občerstvení je možné i v nočních hodinách.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Iberostar Royal El Mansour - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB