Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hasdrubal Thalassa, Port El Kantaoui

Tuniský hotel Hasdrubal Thalassa

Poloha

Tuniský 4-hvězdičkový hotel Hasdrubal Thalassa je postaven přímo u krásné pláže s jemným pískem, s vlastním hotelovým úsekem. Malebný přístav jachet v Port El Kantaoui je vzdálen pouze 300 metrů, během dne, ale hlavně navečer, láká ke krásným procházkám. Najdete zde mnoho zábavních a nákupních příležitostí.

Historická část města Sousse je cca 8 km daleko, letiště Enfidha ve městě Monastir 30 km a letiště Tunis - Carthage 150 km.

Zařízení

Příjemný a velkoryse řešený hotelový areál v maurském stylu nabízí k ubytování 230 pokojů, dále k jeho zařízení patří stylové lobby, bufetová restaurace, à-la-carte restaurace, kavárna s terasou, bar, karetní místnost, internetový terminál, kadeřnictví, butik, výtahy, parkoviště.

V dobře udržované a prostorné zahradě je umístěn velký sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén. Lehátka s podložkami, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma tenis (3 tenisové kurty, osvětlení za poplatek), volejbal, stolní tenis, 3-jamkové cvičné golfové hřiště. Hotel několikrát týdně pořádá taneční večery s živou hudbou.

Za poplatek jsou tenisové lekce, moderní wellness centrum se saunou, hamámem, posilovnou, masážemi a dalšími procedurami (hydro-masáže, aromaterapie, algoterapie, léčba osteoartrózy, reflexní masáže, shiatsu, ajurvédské masáže apod.), kosmetické procedury. V blízkosti hotelu se nachází golfové hřiště mezinárodního významu (36 jamek).

Ubytování

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a samostatným WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, klimatizací / topením, přístupem na internet, rádiem, televizí, minibarem, trezorem (bez poplatku), telefonem, balkónem nebo terasou. Za příplatek je možný výhled na moře.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře je servírovaná (hlavní jídla výběrem z menu) s předkrmovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Tuniský hotel Hasdrubal Thalassa se vstupní halou
Tuniský hotel Hasdrubal Thalassa - ubytování
Tuniský hotel Hasdrubal Thalassa s bazénem
Tuniský hotel Hasdrubal Thalassa a nedaleké golfové hřiště

Místo

Hotel Hasdrubal Thalassa, Port El Kantaoui 35° 53' 27.1212" N, 10° 36' 0.2376" E

Komentáře

Pokud si chcete na dovolené odpočinout a hledáte klid, je tento hotel tím správným místem. Určitě se sem ještě někdy vrátíme. Co se týče wellness, výběr procedur je tady opravdu velký, krásný bazén je dobře udržované zahradě. Hotel je asi jen 5 minut od přístavu. Hasdrubal je sice starý 40 let, tomu také jeho design odpovídá, ale pokoje byly renovované a denně se uklízely. Personál byl příjemný a ochotný, musím však také poznamenat, že spropitné je opravdu užitečné a zaměstnanci na něj skvěle reagují. Posilovna byla dobře vybavená, přístroje byly moderní a v dobrém stavu.
Location

Tunisko, Maroko na FB