Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel El Mouradi Cap, Mahdia

Tuniský hotel El Mouradi Cap

Hotel El Mouradi Cap se nachází přímo na dlouhé pláži s jemným pískem, která se mírně svažuje do moře. Mahdia, jedno z nejstarších měst v zemi, se nachází asi 4 km od hotelu. Spojení je zajištěno místními linkovými autobusy. Letiště v Monastiru je vzdáleno asi 45 km.

Rozlehlé prázdninové zařízení se rozkládá v zahradě a skládá se z 2-patrových budov v maurském stylu. K zařízení hlavní budovy patří prostorná vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí), místnost s TV (satelitní příjem), lobby bar, internetový koutek (za poplatek), maurská kavárna, restaurace, restaurace à-la-carte (za poplatek), obchody a diskotéka.
V udržovaném venkovním prostoru se nachází velký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (v ceně pobytu, ručníky na kauci), bar u bazénu.

V ceně ubytování je tenis, minigolf, aerobic. Hotel pravidelně pořádá pravidelné animační programy. Za poplatek je jízda na koni, biliárd, masáže, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.
Pro děti je připraven miniclub (5-12 let), klub pro teenagery (13-17 let), dětské hřiště, mini disco.

Útulně zařízené pokoje (cca 12 m²) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, telefonem, klimatizací (sezónní), satelitní TV, balkónem nebo terasou. Výhled na moře je za příplatek.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou větší. Maximální obsazenost 2 dospělí + 2 děti.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, káva, čaj a pečivo, místní alkoholické a nealko nápoje od 08,00 do 23,00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel El Mouradi Cap s bazénem
Tuniský hotel El Mouradi Cap s pláží
Tuniský hotel El Mouradi Cap - ubytování

Místo

Hotel El Mouradi Cap 35° 31' 34.4424" N, 11° 2' 14.8344" E
Location

Tunisko, Maroko na FB