Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel El Hana Palace, Port El Kantaoui

Hotel El Hana Palace, Port El Kantaoui

Pětihvězdičkové komfortní hotelové zařízení El Hana Palace dříve sloužilo jako soukromá vila. Leží přímo u moře. Centrum městečka Port El Kantaoui s přístavištěm, restauracemi, kavárnami, bary a obchody je od hotelu vzdáleno asi 1 km.

Vkusně zařízený hotel disponuje 123 pokoji, které se rozkládají na 3 poschodích. Je zde příjemně zařízená vstupní hala s recepcí, výtah, společenské prostory s antickým nábytkem, restaurace s nekuřáckou zónou, restaurace á-la-carte, dva bary, kavárna s terasou a s vyhlídkou na moře a vnitřní bazén.
V udržovaných venkovních prostorách se přímo u moře nachází sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou a snackbarem. Použití slunečníků je v ceně pobytu, použití lehátek a podložek za poplatek.

V hotelu si můžete za poplatek odpočinout v sauně, objednat si masáž nebo lázeň hammam. V 3 km vzdálenosti od hotelu se nachází 27 – jamkové golfové hřiště. Na pláži jsou za poplatek místními dodavateli nabízeny různé vodní sporty. Příležitostně se zde konají večerní programy s živou hudbou.

Komfortně zařízené pokoje jsou dvoulůžkové a disponují koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, sejfem, telefonem, satelitní televizí, radiem, minibarem, klimatizací a balkónem.

Jako formu stravování si můžete zvolit polopenzi, kdy je ráno i večer jídlo servírováno formou bufetu. Při volbě plné penze Vám bude k dispozici oběd také formou bufetu nebo si můžete vybrat z jídelního lístku.

Hotelový bazén - El Hana Palace, Port El Kantaoui
Hotel El Hana Palace, Port El Kantaoui - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Tento hotel je ideálním místem pro strávení klidné a odpočinkové dovolené.

Tunisko, Maroko na FB