Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel El Hana Hannibal Palace, Port El Kantaoui

Vstup do hotelu El Hana Hannibal Palace, Port El Kantaoui

Hotel El Hana Hannibal Palace leží přímo na jemněpísčité pláži městečka Port El Kantaoui, v bezprostřední blízkosti elegantního a živého přístaviště pro jachty.

Tento elegantní hvězdicový hotel disponuje 235 pokoji, které se rozkládají na 6 poschodích. Najdete zde velkolepou vstupní halu se sedacími soupravami, výtah, bary, salónky, restaurace, konferenční místnost, boutique, obchod se suvenýry a kadeřníka. V udržované zahradě se nachází plavecký bazén s dětským bazénkem,slunečníky a lehátka, která jsou k dispozici za poplatek.

Pokoje jsou zařízené vkusně a disponují koupelnou, sprchou, samostatným WC, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, minibarem a balkónem.

Stravovat se zde můžete formou polopenze. Snídaně se podává formou bufetu, večeře s výběrem menu s předkrmem i zákuskem.

Pro vaše sportovní vyžití jsou zde za poplatek k dispozici 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem a stůl na stolní tenis. Dále je zde možnost surfování a jízdy na koni. Golfové hřiště je od hotelu vzdáleno asi 800 m. Hotel má vlastní diskotéku. Jednou za týden se zde konají velké folklorní slavnosti.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén - El Hana Hannibal Palace, Port El Kantaoui
Hotel El Hana Hannibal Palace, Port El Kantaoui - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově se mi pobyt zde velmi líbil a kdykoliv sem opět ráda přijedu. Přístaviště s jachtami, kavárnami, malými obchůdky je velmi milé a příjemné k posezení. Městečko Port El Kantoaoui je krásné.

Tunisko, Maroko na FB