Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Eden Star, Zarzis

Tuniský hotel Eden Star s bazénem, Djerba

Moderní hotelové zařízení Eden Star se nachází v krásném palmovém háji, přímo na pláži oázy Zarzis. Letovisko Zarzis je i se svým od hotelu vzdáleno asi 13 km. Letiště Djerba se nachází ve vzdálenosti asi 50 km.

Hotelové zařízení bylo postaveno v maurském stylu a disponuje 256 pokoji, které se rozkládají na 3 podlažích. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí a barem, výtahy, 3 bary, orientální kavárnu, restauraci včetně nekuřácké části a diskotéku. Během chladnějších měsíců je možno využít vyhřívý vnitřní bazén s mořskou vodou.

Venkovní prostory jsou velice udržované a můžete si zde odpočinout pod krásnými palmami, které poskytují dostatečné množství stínu. Najdete zde dva bazény se sladkou vodou (jeden je v chladných měsících vyhřívaný), sluneční terasu a bar. Použití lehátek, slunečníků a podložek je u bazénů i na pláži v ceně.
Pro dětské klienty je zde k dispozici samostatný dětský bazén, dětské hřiště a dětský klub (4 až 12 let) s hlídáním.

Pro milovníky sportu jsou zde k dispozici 3 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, hřiště na basketbal, plážový volejbal, zahrát si zde můžete minigolf, bocciu nebo si zacvičit vodní gymnastiku. V nabídce jsou také nemotorizované vodní sporty. To vše je pro ubytované hosty při all inclusive v ceně pobytu. Hotelové lázeňské terapeutické centrum pak za poplatek nabízí saunu, hamam a různé masáže.
Přes den i večer hotel pořádá mezinárodní sportovní a animační program se zábavou a tancem.

Ubytování je v komfortně zařízených pokojích s koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, sejfem, satelitní televizí, klimatizací a balkónem nebo terasou. Za příplatek si můžete také objednat pokoj s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bohatého bufetu s teplými i studenými jídly, pozdní snídaně od 10.00 do 11.00 hod, odpolední snacky. V době od 9.00 do 23.00 si můžete vychutnat místní alkoholické i nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Eden Star - možnost ubytování, Djerba
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme s pobytem celkově spokojeni. Příští rok v listopadu naši dovolenou zde určitě zopakujeme.

Tunisko, Maroko na FB