Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Dar Said, Sidi Bou Said

Tunisko - hotelový bazén Dar Said, Sidi Bou Said

Hotel Dar Said je umístěn nad překrásným malým centrem vesničky Sidi Bou Said. Typické maurské kavárny, restaurace, galerie, obchůdky a suvenýry se nacházejí asi 150 m od hotelu. Historické Kartágo je odsud vzdáleno asi 5 km, hlavní město Tunis asi 15 km. Na písčité pláže Gammarth a La Marsa se dostanete po cca 5 km.

Sidi Bou Said je nádherná vesnička, ve které se zastavil čas. Zářivě bílé fasády, modrá okna a dveře, spletité uličky a sytá zelená barva palem utvářejí podobu vesničky. Pobyt v hotelu Dar Said nabízí jedinečnou možnost, jak zažít neodolatelný šarm místa nejen ve dne, ale i ve večerních hodinách, kdy vesničku opustí denní návštěvníci.

Hotel je okouzlujícím útočištěm uvnitř spletitého starého města Sidi Bou Said. Má krásné vnitřní dvory a příjemné salónky, jídelnu (kontinentální snídaně formou bufetu), restaurace á-la-carte, bar (alkohol se zde nepodává ani neprodává), terasu s výhledem na moře, malou recepci se sedacím koutem a parkoviště.
K vašemu odpočinku můžete využít panoramatické sluneční terasy s krásným výhledem na moře a plavecký bazén (8 x 5 m). Použití lehátek a slunečníků je zdarma. Za poplatek můžete využít lázeň hammam.

V hotelu je 24 pokojů zařízených v místním stylu. Vybavení je velmi vkusné, se smyslem pro detail. Pokoje mají různé rozměry (od 20 m2) a jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, klimatizací/topením (podle sezóny) a sejfem.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Dar Said v Sidi Bou Said - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB