Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Club Seabel Alhambra, Port el Kantaoui

Pohled na vstup do hotelu Club Seabel Alhambra v Tunisku

Rozsáhlé hotelové zařízení Club Seabel Alhambra je umístěné v zahradě a postavené v maurském stylu. Nachází se přímo na pláži, k přístavu v Port El Kantaoui je to asi 2 km.

316 obytných jednotek je rozděleno do 2-patrových bungalovů a vedlejší budovy. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), internetový koutek (za poplatek), nekuřácká restaurace, á-la-carte restaurace, bar.
Venku najdete bazén a bar, lehátka a slunečníky jsou zdarma.

V ceně ubytování je basketbal, plážový volejbal, boccia, gymnastika, minigolf, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis a vnitřní bazén. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační programy.
Za poplatek je biliárd, 36-ti jamkové golfové hřiště (asi 500 m daleko) a wellness Seabel Spa o rozloze 2 000 m2 (od 18 let), kde je k dispozici hamam, whirlpool, masáže, procedury a kadeřnictví.
Pro děti je určený miniclub, oddělený bazén a večerní dětský bufet.

Studia (1 - 3 osoby) mají obývací místnost kombinovanou s ložnicí, ledničku, topení, satelitní TV, telefon, koupelnu se sprchou, WC, balkón nebo terasu.
Apartmány (2 – 4 osoby) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc oddělenou ložnici.
Pokoje mají navíc fén, balkón nebo terasu.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, snacky, odpolední káva, čaj a koláče, místní alkoholické a nealko nápoje od 9 do 2 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Club Seabel Alhambra s bazénem
Tuniský hotel Club Seabel Alhambra - ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB