Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Magic Life Africana Imperial, Hammamet

Tuniský hotel Club Magic Life Africana Imperial

Hotel Club Magic Life Africana Imperial se nachází přímo u kilometry dlouhé písečné pláže v severní části Hammametu, je zvláště oblíbený mezi golfisty. Golfová hřiště Yasmine a Citrus, stejně jako staré město Hammamet jsou vzdálené asi 15 km. Transfer z letiště trvá přibližně 35 minut.

Klubový areál se skládá z hlavní a vedlejší budovy, a k ubytování nabízí přes 300 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce, lobby s internetem (v ceně), hlavní restaurace, 3 á-la-carte restaurace, různé bary, 3 konferenční místnosti s bezdrátovým připojením na internet, boutique, lékařská ordinace, půjčovna aut, prádelna, obchody, krytý bazén.

V rozsáhlé zahradě (50.000 m²) se rozkládá plavecký bazén, relaxační bazén, dětský bazén. Na pláži se nachází klub - vlastní vodní sporty. Lehátka, ručníky a slunečníky na pláži a u bazénu jsou v ceně.
Pro vaše děti je v ceně pobytu miniclub (Magic Mungo Club 3-7 let, Magic Kids Club 8-12 let, Teen Club 13-16 let), lunapark, dětské hřiště, dětské disko.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (antukové), tenisové rakety a míčky, osvětlení, jízda na horském kole, stolní tenis (včetně vybavení), plážový volejbal, lukostřelba (skupinové lekce), mini fotbal, šipky, bocce, turistika, aerobik, step aerobik, aqua-aerobic, strečink, pilates, fitness, sauna, krytý bazén, windsurfing, vodní lyžování, jízda na banánu.
Za poplatek je jacuzzi, masáže, kadeřnické a kosmetické procedury ve wellness centru, golf, motorizované vodní sporty na pláži.

Všechny pokoje jsou klimatizované a mají koupelnu se sprchou, WC, vysoušeč vlasů, satelitní TV, minibar, telefon s přímou volbou, trezor, balkón nebo terasu. Výhledem je možný na bazén nebo na moře.
Rodinné pokoje (cca 52 m²) se skládají z ložnice a odděleného obývacího pokoje.

Stravování : All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu (možná i dietní strava), různé občerstvení (12:30-16 hodin), káva, čaj a zákusky (16-17 hodin), večeře v á-la-carte restauraci (nutná rezervace předem, 18:30-21 hodin), po 24 hodin místní alkoholické a nealko nápoje. Voda v minibaru na pokoji při příjezdu.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Club Magic Life Africana Imperial s bazénem
Tuniský hotel Club Magic Life Africana Imperial - ubytování

Místo

Hotel Club Magic Life Africana Imperial 36° 21' 32.1552" N, 10° 31' 49.9944" E
Location

Tunisko, Maroko na FB