Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Castille Floriana, Midoun

Tuniský hotel Castille Floriana, Djerba

Hotel Castille Floriana leží v klidném prostředí, přímo na krásné pláži Seguia (Aghir). Město Midoun je odsud vzdálené asi 6 km, do hlavního města Houmt Souk je to asi 20 km.

Prázdninové středisko je postavené v orientálním stylu a najdete v něm 280 pokojů. Hotel nabízí elegantní vstupní halu s recepcí, internetový koutek, sejf, restauraci, bary, maurskou kavárnu, boutique, hrací automaty, amfiteátr, diskotéku a vnitřní bazén.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází velký plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, klouzačka do vody pro děti, sluneční terasa a venkovní bar. Použití lehátek a slunečníků je jak u bazénu, tak na pláži v ceně pobytu.

V ceně pobytu je k dispozici stolní tenis, 3 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), lukostřelba, hřiště na minigolf, víceúčelové hřiště (volejbal, fotbal) a šipky. Přes den jsou organizovány různé soutěže a hry a večer diskotéka.
Za poplatek si můžete zahrát billiard, navštívit saunu, vyzkoušet masáže nebo koupel hamam. Na pláži jsou nabízeny od místních společností různé vodní sporty.

Pokoje jsou světlé a příjemně zařízené, vybavené sprchou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí a klimatizací. Pokoj si můžete objednat s balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do zahrady.

Stravování: All Inclusive - snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. V čase 15.30 - 18.00 je podávána káva, čaj a pečivo nebo zmrzlina pro děti. U bazénu se od 12.30 do 15.00 hod. griluje. Mezi 9.00 a 23.00 hod. je možné si objednat místní alkoholické i nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Castille Floriana - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově se nám pobyt líbil. Výborná strava. Na nic jsme si nemohli stěžovat a byli jsme velmi spokojeni.

Tunisko, Maroko na FB