Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Caribbean World, Nabeul

Hotel Caribbean World  Nabeul v Tunisku

4-hvězdičkové hotelové zařízení Caribbean World Nabeul je od písčité pláže odděleno pouze pobřežní cestou. Do centra města Nabeul je to odtud asi 1 km. Místo je známé pro své hrnčířské umění a každý týden se zde konají trhy. Na letiště v Tunisu se z hotelu dostanete asi za 1 hodinu a na letiště Monastir asi za 1,5 hodiny.

Hotelový komplex karibského stylu je umístěn uprostřed velmi působivého zahradního zařízení. V hlavní dvoupatrové budově je 181 pokojů, další možnost ubytování nabízí 92 přízemních bungalovů. V hlavní budově se nachází recepce, hlavní restaurace Le Hacienda s terasou, dvě další restaurace na objednání (italská Dolce Vita a tuniská Carthage), hlavní bar Curacoo, vitamínový bar Cayo Coco, bar u bazénu Aruba, boutique a miniobchod.

Ve venkovních prostorách naleznete relaxační plavecký bazén, bazén s vodními atrakcemi, dětský bazén a amfiteátr s animačním jevištěm. Použití lehátek a slunečníků je u bazénů a na pláži v ceně pobytu. Podložky jsou poskytovány za poplatek a osušky na kauci.

V rámci pobytu jsou vám k dispozici 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, hřiště na volejbal, lukostřelba, šipky, boccia, vodní pólo, surfování, plavba na kajaku. Zacvičit si můžete aerobic, aquagymnastiku, bodystyling, stretching, nebo jogging. Zahrát si zde můžete billiard i videohry. Na pláži jsou nabízeny jinými provozovateli motorizované vodní sporty. Dále si zde můžete zajezdit na koni.
Děti zde mohou najít rozptýlení ve 2 dětských klubech (4-8 let a 8-12 let). Pro dětské návštěvníky hotel dále nabízí dětské hřiště, dětský bazén a aquapark s atrakcemi.

Pokoje disponují koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, telefonem, satelitní televizí, klimatizací. Některé mají balkón a výhled na moře. Dvoulůžkové pokoje si můžete rezervovat také jako jednolůžkové.

Stravování je zde nabízeno formou all inclusive. Snídaně, večeře i obědy jsou podávány formou bufetu. Občerstvení jako pizza, sendviče a hranolky se servíruje v čase od 12.00 do 16.00 hod. Jednou za pobyt si můžete rezervovat místo v restauraci á la carte. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje jsou podávány v době od 10.00 do 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Caribbean World v Nabeul - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojeni a rádi přijedeme do hotelu kdykoliv zas.

Tunisko, Maroko na FB