Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Caribbean World Borj Cedria, Cedria Beach (Soliman)

Pohled na komplex tuniského hotelu Caribbean World Borj Cedria

Hotel Caribbean World Borj Cedria se nachází přímo na dlouhé a široké pláži Cedria. Hlavní město Tunis je vzdálené asi 20 km, Hammamet asi 40 km. K dalšímu letovisku Soliman je to 6 km. Z letiště Monastir se na místo dostanete asi za 2,5 hod, z letiště Tunis asi za 45 min.

Toto moderní, rozlehlé prázdninové místo je postaveno v karibském stylu. Skládá se z několika budov, kde je téměř 600 pokojů. K zařízení patří vstupní hala s recepcí a sejfy, hlavní restaurace s terasou, čtyři specializované restaurace – mexická, čínská, indická a italská kuchyně, bar u bazénu, hlavní bar s vitamínovým barem, bar na pláži, malé obchůdky, amfiteátr a diskotéka.

V prostranství zahrady najdete plavecký bazén s prostornou sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou na pláži i u bazénu zdarma, osušky a podložky dostanete za poplatek.
V bezprostřední blízkosti pláže se nachází nový Aquapark s plaveckými bazény a různými vodními atrakcemi (za poplatek).

V areálu hotelu jsou k dispozici 3 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, lukostřelba, šipky, boccia, plážový volejbal. Zacvičit si můžete aerobik, vodní gymnastiku, bodystyling nebo stretching. Zahrát si můžete vodní pólo, půjčit si surf nebo kajak. Pořádány jsou denně animační programy. Nabídka těchto služeb je v ceně pobytu. Za poplatek se nabízí billiard, lázeň, videohry, vodní lyžování, parasailing, loď ve tvaru banánu, jízda na koni a diskotéka.
Malí návštěvníci se mohou denně od 10.00 do 11.30 hod a od 15.00 do 17.00 hod zabavit v miniklubu (s programem pro děti ve věku od 4 – 8 let a ve věku od 8 – 12 let). Pro děti je zde také k dispozici vnitřní bazén a hřiště.

Pokoje jsou dvoulůžkové a jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, telefonem, klimatizací (v hl. sezóně) a terasou.
Rodinné pokoje (pro 4-5 osob, z toho max. 2 dosp. osoby) jsou vybavené stejně jako dvoulůžkové a jsou postavené jako dvoupatrové otevřené ateliéry.

Stravování je zde nabízeno formou all inclusive, snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. V baru Cohiba je k dispozici i pozdější snídaně od 10.00 do 11.00 hod. Od 11.30 do 16.00 hod jsou nabízena jídla jak např. pizza, sendviče nebo hranolky. Místní alkoholické i nealko nápoje se podávají od 10.00 do 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Tobogány v tuniském hotelovém areálu Caribbean World Borj Cedria
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme velice spokojeni! Vše bylo výborné, rádi přijedeme zas!!

Tunisko, Maroko na FB