Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Atlas Medina & Spa, Marrákeš

Pohled na marocký hotel Atlantic Palace a bazén

Hotel Atlas Medina leží u jedné z nejkrásnějších alejí uprostřed města Marrákeš. Je zasazen do rozlehlé zahrady (asi 5 ha), která působí jako oáza klidu. Stará část města – Medina – a centrum nově postavené části města leží od hotelu ve vzdálenosti asi 2 km.

Hotel nabízí luxusní ubytování v typickém arabsko-maurském stylu a osloví návštěvníky zdařilou kombinací tradičních a moderních prvků. Zařízení hotelu bylo se smyslem pro detail a nabízí ubytování v komfortu s orientální atmosférou a perfektním servisem. Můžete zde zažít dokonalou odpočinkovou dovolenou spojenou s poznáváním fascinujícího a živého města Marrákeš.

Hotel disponuje velkolepou vstupní halou s recepcí a se stylovým barem, hlavní restaurací a restaurací á-la-carte, která nabízí speciality mezinárodní kuchyně a vybraná vína. Dále je zde internetový koutek (za poplatek), výtahy, kadeřnictví a malý obchůdek.

V zahradní části najdete plavecký bazén se sladkou vodou a s odděleným dětským bazénkem. U bazénu je sluneční terasa a bar. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.
Sport a wellness: Fitnesscentrum zdarma a squash (za poplatek). Za poplatek jsou také lázeň hammam, peeling, sauna, balneoterapie a speciální kúry, různé masáže a zkrášlovací procedury.

Ubytování je v prostorných a stylově zařízených dvoulůžkových pokojích, které jsou vybaveny koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, minibarem, satelitní TV, sejfem (za poplatek), klimatizací/topením, sedacím koutem a balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně a obědy nebo večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Večeři si můžete rezervovat za příplatek také v restauraci á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Marocký hotel Atlas Medina - možnost ubytování
Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB