Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Amir Palace, Skanes

Tuniský hotel Amir Palace

Pětihvězdičkový Hotel Amir Palace se nachází přímo na dlouhé písčité pláži zálivu Skanes. Centrum měst Monastir a Sousse je odtud vzdáleno asi 7 km. Letiště Monastir leží ve vzdálenosti 3 km.

Hotel je postaven ve stylu orientálního paláce a disponuje 369 pokoji, které se rozkládají na 5 poschodích. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí, sejfy, výtahy, salónek, americký bar, maurskou kavárnu, Coffee shop, restauraci á-la-carte, bufetovou restauraci, restauraci s grilem (od června do září), místnost pro sledování televize, boutique, obchod se suvenýry, kadeřnictví a diskotéku. Dále se zde nachází vyhřívaný vnitřní bazén.

Ve venkovních prostorách najdete velký sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou Vám u bazény k dispozici zdarma, na pláži za poplatek. Pro děti je tu samostatný dětský bazén a hřiště. O děti ve věku od 4 do 12 let může být postaráno v miniklubu (s hodinovou sazbou).

U hotelu se nacházejí 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek). Zahrát si můžete také stolní tenis, volejbal nebo minigolf. Navštívit můžete hotelové fitness centrum. Za poplatek si zde zahrajete billiard, odpočinete si v sauně, lázni hammam, vířivce jacuzzi a při různých masážích.

Na pláži jsou místními společnostmi nabízeny vodní sporty. Dobré podmínky pro hraní golfu nabízejí golfová hřiště Palm Links (asi 2 km od hotelu) a Flamengo (asi 7 km od hotelu). Ve dne jsou v hotelu pořádány různé sportovní a animační programy, večer příležitostně zábavná show.

V ceně all inclusive jsou snídaně, obědy i večeře formou bufetu. Jednou za týden si můžete vybrat oběd po předchozí rezervaci v Coffee shopu. Pro déle spící je možnost podávání pozdější snídaně. Odpoledne je servírována káva, čaj a dezerty. Od 10.00 do 24.00 hod si můžete objednat místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Jednou za týden probíhá tuniský večer. V ceně all inclusive pobytu je také použití tenisových kurtů, stolu na stolní tenis, fitnesscentra, hřiště na volejbal a na minigolf.

Ubytování je v komfortně zařízených pokojích s koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, sejfem, minibarem, klimatizací a balkónem. Rezervovat si můžete pokoj s výhledem na moře. Dvoulůžkový pokoj si můžete objednat také jako jednolůžkový.

(údaje jsou z roku 2010)

Pokoj hotelu Amir Palace, Skanes
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme s naším pobytem zde velmi spokojeni. I počasí vzhledem k ročnímu období (březen) nám vyšlo. Hotel je velmi krásný a vhodný k odpočinku. Blízkost letiště nám nepřipadala nijak rušivá. Hotel je vhodný pro pobyt rodin s dětmi. Personál hotelu se choval především k dětem velmi vstřícně.

Tunisko, Maroko na FB