Jste zde

Domů » Tunisko

Golf v Tunisku

Tunisko má nádherné pláže a krásné moře. Pro ty, kteří chtějí vedle odpočinku na pláži a koupání zažít něco navíc a chtějí svůj volný čas trávit aktivněji, je Tunisko ideálním turistickým cílem. Pro každého se v Tunisku najde něco. Příjemné zážitky nabízí pobyt v lázeňských centrech nebo na golfových hřištích. Pouštní oblasti si můžete prohlídnout během jízdy terénním vozem a tuniské pobřeží, které je dlouhé 1300 km, můžete pozorovat z paluby plachetnice.

Tunisko je ideálním cílem pro hráče golfu. Je v blízkosti Evropy, celoročně nabízí příjemné podnebí a má výjimečně mnoho slunečných dní. Nachází se zde deset velkých golfových hřišť, přičemž každé je umístěno v jiném typu krajiny.

Golfové hřiště v letovisku Tabarka se táhne až ke skalnatému, lesy obklopenému pobřeží. Na východním pobřeží se nachází 5 golfových hřišť s celkovým počtem 18 jamek. Je možné si zde vyzkoušet rozličné styly a různé stupně obtížnosti, a to vše v překrásné středozemní krajině. Kouzlo jižních oblastí mohou zažít i ti, kteří se rozhodnou pro pobyt na ostrově Djerba nebo v oáze Tozeur.

Golfová hřiště jsou postavená tak, aby splňovala požadavky i náročnějších klientů. Golfové kluby jsou komfortně vybavené a nacházejí se uprostřed prázdninových letovisek. Hosté tak mají na výběr velkého množství ubytovacích možností, turisticky zajímavých pamětihodností a velký výběr volnočasových aktivit. Pobyt s golfem tak může být obohacen dalšími zážitky.

Geografie: 

Tunisko, Maroko na FB