Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sindbad, Hammamet

Tuniský hotel Sindbad

Poloha

5-hvězdičkový hotel Sindbad v Tunisku se nachází na klidném místě, hned vedle písečné pláže. V bezprostřední blízkosti hotelu jsou restaurace, zastávka veřejné dopravy, nákupní a kulturní příležitosti.

Staré centrum města Hammamet je vzdálené asi 2 km, turistická oblast Yasmine Hammamet 6 km. Mezinárodní letiště Tunis - Carthage se nachází asi 60 km daleko, letiště Enfidha asi 40 km.

Zařízení

Tento okouzlující hotel s útulnou atmosférou a vynikajícími službami nabízí ty nejlepší podmínky pro relaxační dovolenou v klidném prostředí. Terasovitě postavené bungalovy v maurském stylu jsou umístěné v prostorné zahradě (cca 5 hektarů).

Hotel nabízí k ubytování celkem 145 pokojů a 9 suit, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, bar, hlavní restaurace, à-la-carte restaurace (thajská, arabská a mezinárodní kuchyně), rybí restaurace a restaurace se specialitami na grilu, piano bar, internetový koutek (bez poplatku), butik a kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách jsou umístěné 2 plavecké bazény, samostatný dětský bazén, sluneční terasa a bar na pláži. Lehátka, podložky, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum a krytý bazén (v provozu 1.11. - 31.3.), hotel také pravidelně pořádá večerní živou muziku.

Za poplatek je biliár, spa- a wellness centrum s jacuzzi, hamámem, saunou, masážemi a dalšími procedurami. V okolí hotelu jsou dvě 18-ti jamková golfová hřiště, kam mají hoteloví hosté slevu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje jsou elegantně zařízené (cca 35 m²), mají koupelnu se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, župany, klimatizaci / topení, telefon, satelitní televizi, minibar, trezor (v ceně), internetové připojení Wi-Fi (v ceně), balkón nebo terasu. Za příplatek je možný výhled na moře.

Stravování

Stravování je možné v podobě polopenze nebo polopenze plus - snídaně formou bufetu, večeře 3x týdně formou bufetu a 4x týdně výběrem z menu v restauracích Sheherazade, Chiraz a Manora. K večeři nejsou nápoje v ceně.

(údaje jsou z roku 2014)

Bazén u hotelu Sindbad, Hammamet
Vnitřní bazén tuniského hotelu Sindbad, Hammamet
Restaurace v tuniském hotelu Sindbad, Hammamet
Bar v hotelu Sindbad, Hammamet
Pláž u hotelu Sindbad, Hammamet
Terasa hotelu Sindbad, Hammamet
Jeden z pokojů v hotelu Sindbad, Hammamet

Místo

Hotel Sindbad, Hammamet 36° 24' 16.7832" N, 10° 35' 53.088" E
Location

Tunisko, Maroko na FB