Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Kenz, Port El Kantaoui

Tuniský hotel Royal Kenz

Poloha

4-hvězdičkový hotel Royal Kenz se nachází v klidné lokalitě, od písečné pláže je vzdálen asi 250 metrů.

Centrum tuniského města Port El Kantaoui s mnoha restauracemi a bary je asi 2 km daleko. Do města Sousse je asi 8 km, transfer z letiště Enfidha trvá cca 40 minut.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 405 pokojů na 4 podlažích, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (pronájem trezorů), bezdrátové připojení k internetu WLAN v lobby (zdarma), 3 výtahy, TV místnost, nekuřácká hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bary, piano bar a obchod se suvenýry.

Ve venkovní, velmi dobře udržované a krásně upravené zahradě jsou umístěné 2 sladkovodní bazény, sluneční terasa a trávník. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Upozornění: Hotel ubytovává pouze osoby starší 16 let.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako aerobic, plážový volejbal, boccia, stolní tenis a vodní aerobic. Hotel pravidelně pořádá sportovní, denní a večerní animační program.

Za poplatek je biliár, posilovna, golfové hřiště vzdálené cca 1,5 km, tenisové kurty, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Pro ubytované hosty je také k dispozici wellness centrum, kde mohou zdarma využívat krytý bazén. Za příplatek je thalasso centrum (3500 m²) s kosmetickými a tělovými procedurami, masážemi a saunou.

Ubytování

Komfortně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem / WC, vysoušečem vlasů, ledničkou, topením, TV, telefonem, balkónem.

Pokoje typu Superior mají podobné vybavení, ale navíc výhled na bazén nebo na moře.

Pokoje typu Wellness mají vybavení jako standardní pokoje, ale jsou prostornější, navíc mají posezení a výhled na bazén nebo na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x týdně možná večeře ve francouzské restauraci à-la-carte (nápoje nejsou v ceně), snacky od 15:00 do 17:00 hodin v plážovém baru, (pizza, sendviče, koláče) a od 23:00 do 24:00 hodin v italské restauraci. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 23.30 hodin

(údaje jsou z roku 2012)

Tuniský hotel Royal Kenz s pláží
Tuniský hotel Royal Kenz s bazénem
Tuniský hotel Royal Kenz s restaurací
Tuniský hotel Royal Kenz - ubytování

Místo

Hotel Royal Kenz, Port El Kantaoui 35° 54' 37.8828" N, 10° 34' 43.8888" E

Komentáře

Hotel je opravdu krásný, jídlo bylo chutné a rozmanité. Číšníci a animátoři byli milí a ochotní, a velmi se snažili. Všechny pokoje byly v porovnání s mnoha jinými a dražšími hotely opravdu velmi krásné, čisté a elegantní. Hotel se nachází v blízkosti pláže, kde bylo bohužel hodně mořských řas, a také blízko mnoha obchodů. Na pláži si můžete půjčit vodní skútry nebo si zkusit jinou zábavu. Hotel je pouze pro děti starší 16 let, takže jsme nikdy neslyšeli žádný křik, a pořádně jsme si odpočinuli.
Location

Tunisko, Maroko na FB