Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Residence Tunis, La Marsa

Tuniský hotel The Residence s bazénem

5-hvězdičkový hotel The Residence Tunis se nachází na klidném místě. Od vlastní písečné pláže, která je vzdálená asi 500 m, je oddělen dunami.

Centrum hlavního města Tunis je asi 20 km daleko, historické město Kartágo s nákupními a zábavními možnostmi cca 10 km. Malebné městečko umělců Sidi Bou Said je vzdálené 5 km, letiště Tunis cca 15 km.

Pohádkový palác v arabsko-andaluském stylu, s velmi vkusnou a elegantní architekturou, je umístěn uprostřed středomořské zahrady, s nádherným výhledem na Středozemní moře.

Luxusní interiér hotelu se může pochlubit harmonickou kombinací exotického dřeva a orientálních starožitností.

Hotelové zařízení je jedním ze čtyř "Leading Hotels of the World" v severní Africe a je skvělým místem k odpočinku a relaxaci.

K zařízení hotelu patří velká vstupní hala s recepcí a posezením, piano bar, středomořská restaurace s venkovní terasou, 3 á-la-carte restaurace (čínská, orientální, wellness s bio pokrmy), internetové připojení Wi-Fi, kadeřnictví, butiky, výtah, parkoviště.

Hosté mohou venku využívat cca 1.500 m² rozlehlý bazénový komplex (v zimě vyhřívaný) a prostornou sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů i na hotelovém soukromém úseku pláže k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je krytý bazén s mořskou vodou (vyhřívaný), sauna, hamám, posilovna, venkovní tenisový kurt s osvětlením. Děti mohou využívat mini club "Delphin Club" (3 - 15 let).

Za poplatek je 3.500 m² velké wellness centrum s různými procedurami, nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště, vodní sporty na pláži.

164 elegantně a komfortně zařízených pokojů (cca 35 m²) v přírodních tónech je vybaveno koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, šatnou, telefonem, TV se satelitním příjmem, DVD přehrávačem, internetovým připojením, minibarem, trezorem, klimatizací, balkónem nebo terasou.

Na výběr jsou pokoje s výhledem do zahrady a nebo na mořskou stranu.

Prostorné suity (cca 70 m²) mají navíc oddělený obývací pokoj, TV a DVD přehrávač v obou pokojích, větší koupelnu, výhled do zahrady nebo na moře.

Stravování: Polopenze - bohatá a rozmanitá snídaně formou švédských stolů, večerní menu o 3 chodech. Restaurace à-la-carte jsou za příplatek.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel The Residence - ubytování

Místo

Hotel The Residence 36° 55' 34.86" N, 10° 16' 31.674" E
Location

Tunisko, Maroko na FB